Dobrý deň .
Mam dvojtyždnove dieťatko a mam problém strašné niekedy pľace a horko ťažko sa dá utíšiť , keď ju priložím k prsníku aby papala tak sa len hraje a neťahá a potom začne strašné plakať musím ju utíšiť dudli kom a potom zas skúsim nech sa prisaje a znova sa to opakuje ale viem že je hladná lebo dudli kom ťahá skúšala som aj sušené mlieko Nutrilon a tiež len trosku poťahá a zas to iste mam ju problém niekedy nakŕmiť .
A zas niekedy bez problémov nakoji a napapá nechápem to . Niekedy zas spusti taký rev že sa až zajakavá neviete mi poradiť ako sa ma ukludnit alebo vcom robím problém .
Ďakujem
Plač ...
Ak mas mlieko nedokrmuj . V nom je naj naj. to je najlepsie co moze matka dat babenku. Ona sa prisaje .Skusala si cumlikom .Ten z kojeneckej flase len cisto ten dudel daj na prsnik a ona zacne tahat a ces cumlik pojde aj tvoje mlicko . Ja som takto skusala.Mala som male bradavky . A tak som ten hnedy cumel co sa dava na kojenecku flasu vytiahla a dalasom si ju na tu bradavku no a tahalo ja som mala take naliate ze ono tiekolo aj same mi už len ako pises . Hrala a olizovala. A ked culisko tak dala do ust a tahalo a tahalo .. Skus aj toto ....Ak si skusila no len hlad a musi sa naucit tahat ...
Tiez si myslim, ze prikrmovat susenym mliekom ked nemusis nerob.
Urcite mas dost mliecka, tak skus ci nemas male bradavky - su na to klobuciky na kojenie- len treba tiez zistit aky je pre Teba najlepsi. S tou bolavou pusinkou tiez mozes vyskusat potriet vatovou tycinkou namocenou v sode bikarbone s vodou.
alebo naozaj je najlepsie zajst k lekarke a zistit co je malickej.
Drzim palce!
treba si dat pozor na dokrmovanie umylym mliekom u takychto malych deti. nam Dr ani nepotvrdili alergiu na kravske mlieko,ale vadilo jej až do 4r. po nahradeni sojovym ,neskvor kozim bola konečne vpoho.
doporučujem kontaktovat poradkynu dojčenia:
babetko.rodinka.sk
jemy-čo máš nové??ako sa má tvoje bábätko,je to už lepšie??
asi mas prilis naliate prsia a nevie sa prisat
ty určite nerobíš žiadnu chybu-skús si odsať mliečko,a nejak bábätku dať do pusinky,aspoň pár kvapiek.
Moze byt vela dovodov.......nema bolave ustocka??
Popozeraj mu.
Alebo ma slabe sanie a nedokaze sa poriadne najest.
Alebo moze mat bolesti brucha.
Je dolezite ist za lekarkou nech ju prezrie.
asi by si mala ist s nou k doktorovi.On ti urcite nieco poradí.