holenie

nitra

neviem kto tu pisal ze pod pazuchou zarastena baba sa nikomu nemoze pacit, lebo mna to velmi rajcuje...samozrejme mladsie rocniky nie nejaka 50tnicka...uz taku babu velmi tazko clovek najde ale su take...len proste vonku tak nechodia aby neposobili divne v dnesnej spolocnosti. Pre mna to je uplne normalne a pritazlive

Xmen

Ja som tiez nazoru aby to mala zena pekne vyholene...maximalne tak ten pasik. Moja priatelka ma pocuvla ale vraj pocula ze by sa to holit nemalo...Neviem preco...ved je to krajsie aj hygienickejsie si myslim

silence

Spociatku som si holila na trojuhonicek, potom na pasik...teraz uplne :) moj priatel tvrdi, ze sa mu paci taka nevinna pindulka :D ale je to vec vkusu :) moj priatel sa uz holi, nevie si to vynachvalit a ja tiez. Myslim si, ze je to aj hygienickejsie...a hlavne u zien. Ved nam tam vselico vyteka a potom to schne na chlpkoch a zatvrdne.

tinushiiik

ja som uplne a mojmu priatelovi sa to velmi paci a je to prenho aj pre mna prijemne (on je tiez oholeny uplne) moj nazor je oholit sa uplne