zdravim vas...v poslednom obdobi mavam take pesimisticke stavy asi je to tym,ze sa v poslednej dobe nic nedari....inak som optimistka,stale vesela kopa aspon tak ma poznaju najblizsi...prestava ma bavit vs,priatel ma pred rokom okaslal odvtedy som v podstate nikoho nemala,teraz sa mi jeden paci myslela som ze aj ja jemu, ale asi tiez uz na to kasle,hladam si nejaku brigadu lebo potrebujem peniaze no ani to sa mi nedari,cely tyzden som prec na vs a ked pridem domov je mi ovela lepsie mam tam svojich priatelov...tu na mam jednu kamosku lepsiu ale ta ma priatela tak sa venuje skoro uz len jemu,neviem pridem si ze len tak prezivam zo dna na den...asi to vyzera tak ze sa len lutujem,viem ze by som s tym mala nieco robit ale aj ked nieco zacnem opat sa mi nezadari a opakuje sa to dookola, chapem ze existuju ovela vacsie problemy pri tych mojich primitivnych ale ked ma niekto podobne pocity a co s tym robi tak by som bola rada keby sa ozval dakujem vopred :)
pocit smutku :(
ja mam v poslednom case tiez take nalady, nedavam ich ale navonok a tak si to nikto nevsimol a myslia ze je vsetko v pohode, ale nie je...ked sa aj tesim z niecoho hned mi pridu na rozum moje problemy ako napr.: chcem ist na jednu skolu, lenze neviem ako to mam povedat rodicom lebo je v inom meste a keby mi povedali ze nato nemame peniaze citila by som sa trapne a "chudobne", dalsi problem je ten ze som si pokaslala znamky z matiky, stale sa musim ucit a vela takychto malych problemov, ktorych ked je vela ma postupne nicia...takze viem ako sa citis...:(
sibalka co sa ti nepaci na frajerovi? ale vazne sa pytam, inak dost egoisticke ked s nim chodis len preto aby si niekoho mala
baby hovorite mi z duse...az na to ze ja priatela mam,ale akeho...ja mam fakt smolu na chlapov...a viem ze ho musim nechat,len nechcem byt zase sama,to bude este horsie...cele dni len cumim do blba a je mi strasne smutno,nic mi nevychadza,som zvedava ako zmaturujem lebo sa mi to blizi :(
hmm, ja mam podobne pocity ak ti to pomoze...prave dnes ma prepadla podobna depka :( tiez vpodstate nemam ziadne problemy len nuda a zlost z vlastnej neschopnosti..vs mi nejde, aj ked uz koncim ale mam pocit ze ten zaver asi nezvladnem, brigada alebo uz aj normalna praca by sa mi zisli ale neviem si nic najst, frajera si neviem najst ale ani sa mi nikto nepaci :( proste len sedim doma, stresujem a depkujem :(