cafte okamzite piste komenty ak ste to videli mna ten film ohuuril a je to cistaa pravda..
Kto videl film Secret v preklade Tajomstvo?
pekna hovadina cely film :( teraz som si to kukla, strata casu...zas jeden z tych zarucenych navodov ako sa stat bohatym, slavnym, stastnym...uz je to dost otrepane. ja az privelmi mylsim na veci ktore by som chcela vratane penazi, priatela aj tretej svetovej a stale nic. kolko naivnych chudakov si intenzivne myslelo ze sa im cosi podari a kde skoncili..
lost...poprve musis v to verit, uprimne si to priat atd. ale toto je zasahovanie do osobnej slobody, keby si si prial ze chces ist bojovat napr do iraku, mozno sa ti to splni, ale tretia svetova sa netzka len teba preto je to zasahovanie do os. slobody. a ty nijak nevies zmenit zmyslanie druhych, aj ked jesto jedna vynimka, ale co sa tohto tyka,tak nemozna,,,takto to tajomstvo nefunguje
no sak o to ide....a teraz si zober kolko ludi tomu neveri a preto ziju tak ako ziju ja by som nemohol kazde rano chodit robit napr...do embraca alebo do wirpool..to je taky kolobeh...sak aj v secret hovorili ze jedno percento populacie zaraba 99 percent vsetkych zarabanych penazi na svete..to nieje nahoda oni to pochopili a jak hovorili ze einstein bethoven atd...oni boli preto taky slavny lebo to vedeli aj hitler to vedel aj stalin az mam zimomriavky... :)
lost- je viac ludi co ju chciet nebudu:)
tak budes v minuse:)
tťo aj ja som si zazelala jeden den dostat peniaze od niekoho, tak babka ktoru opatrujem mi len tak dala 5 eur,, ale dovod dako na to nemala,,,az mi niekedy rozum zastava ako to funguje,,teraz som si kupila jedno knihu kde je pisane ze toto je tiez vedecky dokazane, to vsetko co je pisane v the secret.
ten test som robil v skole na psychologii ale urcite bude aj na nete..