Kto videl film Secret v preklade Tajomstvo?

dobra rada

tento blud je produktom hnutia NEW AGE, ktora vychadza z hinduizmu a inych vychodnych nabozenstiev. pozri si na stranke modlitba.sk je tam film o nich, a uvidis to davove vymyvanie mozgov.

000000000000

lost-skus to popozerat ešte zopar krat a pozorne počuvaj každe slovičko ,sustred sa na to čo hovoria ,si to uvedom a možno to pochopiš aj bez mojho vysvetlovania... :-)

000000000000

ten kto ten film pochopi spravne ten bude mat všetko....a odporučam aj prečitat knihu:Kurt Tepperwein-šanca na novy život....

lost

sinek - no to hej :)

ked si tak vezmes, ze by kazdy z nas mal plat milion mesacne, tak by to bola zase len norma :) cize neda sa pre vsetkych maximum, lebo by z toho bol zas len priemer. (rohlik by stal 1000 eur napriklad pretoze za 10 centov by ho nikto nemienil upiect)...

ale inac je to tak celkom krute, ze nie kazdy moze mat vsetko... ale v podstate si za to ludia mozu sami, neda sa zachanit vsetkych, ale na druhu stranu, bolo by fajn, aby mal kazdy aspon to zakladne, .. myslim hlavne na tu 1/3 populacie sveta ktora nema co do ust... to aby mal kazdy veceru sa takmer urcite da dosiahnut, nie kazdy potrebuje porsche lebo ho ani nechce :) napriklad..

asi ma kazdy iny limit toho "bohatstva", napriklad aj poznam ludi co jednoducho nechcu ist na dovolenku niekam daleko do nesmierneho luxusu, AJ keby to dostali zadarmo.. jednoducho im to nechuti, a niekomu nemusi chutit zivot v chalupke :)

ale podstatne je aby bol kazdy spokojny a stastny :))

sinek

tak pocuvaj jeanny..presne kvoli takym ludom ako si ty sa na svete ma tolko malo ludi tak dobre lebo to nechapete.. a je to dost smutne...v tom filme o tom aj rozpravaju..ale ked ta to nezaujima tak nic...