Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky darcek pre novorodenca?

aesaci

Ak môžem doporučiť tak napríklad pekným darčekom môže byť plienková torta, kde si môžete vybrať už z hotových tort, alebo si môžete povedať, čo by ste chceli v darčeku mať aký sortiment kojeneckých vecičiek a vyrobia Vám tortu z toho. Napríklad mám dobré skúsensosti z výrobkami z www.plienkytorty.sk kde mi poslali najprv fotografiu na odsúhlasenie a až potom následne mi poslali tortu domov.

blondula

ja milujem kupovat pre miminka a vzdy kupim Pampersky,oblecenie,nejake vlhcene utierky,hracky... :DD takze ja ako kamoska som velmi stedra :DDD

jajka001_

plienky :) ale nevies ake
takze nejaku hracku, deti rychlo rastu, hrkalku, hryzatko, nie made in china, knizku na okusovanie, hracky do kupania - pohariky co sa vkladaju jedno do druheho, lopticka, kacicka, pekny teplomer do vanicky

zewa

hackovane papucky. Najdete na sashe.sk
Je to uzasne vyuzitelna vec, kedze este nechodia a vyzera to krajsie ako ponozky :)

majka1111

máte ešte nejaké tipy? kamarátovi môjho priatela sa narodilo babo, takze nemám ani šancu nejako povyzvedať od mamičky čo potrebuje, čo má, kedže sa s nou velmi nepoznam.

suz

alebo kup taku vec da sa tam otlacit nozicka babatka a na druhu stranku sa da dat fotka..

je to mile aj uzitocne, ked si maminka po case pozre ake tie nozicky boli malinke :)

zuzic

ked pojdes do takeho obchodu urcit nieco najdes pre miminko sa lahko kupuje:) oblecenie, hracku, tu knizku co darika spominala, baby album...