problemy s vajičkovodmi

Príspevok v téme: problemy s vajičkovodmi
xmackax

Dobry den, po komplexnom vysetreni mojho zdravotneho stavu z gykologickeho hladiska, sa zistil nalet - nepriechodny vajickovod. Co by mam vsak zaujimalo viac, doktor, ktory tento nalez zistil, tak nenariadil ziadnu zvlastnu liecbu a to z dovodu toho, ze sa este nepokusam o deti. Mam 25 rokov a tak by ma zaujimal nazor aj ostatnych. Ci by si dozadovali postupnu liecbu, alebo suhlasia s postupom lekara, ktory navrhuje preliecit tento problem, az ked sa budem snazit otehotniet. Dakujem za Vase prispevky a rady.

xmackax

no uvidime, co z toho bude. napisem po niekedy, ked uz podstupim liecbu a budem vidiet nejake vysledky. tak hor sa do boja. prajem pekny den a vdaka.

xmackax

no viem urcite, co mas na mysli, niekedy len papiere s peciatkami nestacia. takze asi tak. dakujem za tvoju ochotu. ja sa chystam to s tym doktorom prediskutovat, ale po vypocuti si aj inych rad vyskusam asi aj homeopatiu. rodinu este neplanujem aspon tri alebo styri roky, takze aj pomala liecba je uplne na mieste. tak dakujem zatial.

re

Vies prave preto ma to aj vytaca, lebo niekedy si myslia lekari, ze maju skusenosti a prax, no mnohokrat sa s danymi problemami, na ktore su kvalifikovani ani nestretnu. Cize ich poznaju len z ucebnych knih. Mozno krivdim........neviem....Ja sa vsak skusim este popytat byvalych kolegyn a az budem vediet viac, napisem ti.

re

fuuu, tak v tom pripade asi skus ale aj napriek tomu ineho specialistu. Folikularna struktura vajickovodov sa meni aj vdaka hormonom. Casto sa hnevam, ked pocujem, ze specialisti nevedia konkretne liecit. Som zdravotacka a mam niekedy naozaj chut odobrat diplom "kvalifikovanym". Verim, ze vies co mam na mysli........

xmackax

no sranda je v tom, ze tento doktor sa presne venuje tejto problematike. do jeho ambulancie chodia zeny z celeho slovenska. takze som tiez dost velmi prekvapena, ze to nakoniec takto ukoncil.

re

Asi by som skusila este nazor aj druheho lekara, je totiz mozne, ze tento nema skusenosti s danou liecbou.
Z praxe vsak viem, ze kazdy zensky problem sa ma liecit a to vobec nezalezi od planovania tehotenstva.
Skus ak mas moznost aj ineho odbornika.