ahojte ..neviete kde by sa dali zohnat take tie samolepiace kamienky na tvar co sa aplikuju na oci alebo blizko oci na vselijake slavnostne prilezitosti ako su stuzkove a pod?
kamienky na tvár
Predavaju ich v DM Pred dvoma tyzdnami, ked som ich zhanala, ich akurat nemali :-( Teraz ale uz su, tak bez kupit. Volaju sa nalepky na mobil a visia na takych stojanoch (aspon u nas). Neboj, nestane sa ti z nich nic, pouzivam ich ja aj kamosky. Viem, ze svojho casu boli v kozmetike Yves Rocher, tie boli extra na oci, ale myslim, ze uz ich nemaju...
Boze to bolo metaforicky ponate...a uz to zahnam dlho tak by som bola rada keby som to nasla
ta co?? malo sutroch je vonku po zime? ci uz u vas pozbierali zimny posypovy material?
skor potrebujes psychologa ak ta kamienok dokaze tak rozladit............
uz ma chyta zufalstvo :(
takze ide o to ze vsade v drogerke ked sa to spytam tak mi zacnu ukazovat nalepky na nechty alebo kamienky ktore sa lepia na nechty.....nasla som v jednej predjani takej cinskej produkcie ale nemala som este odvahu si to dat a asi si ani nedam....ze vraj to bolo pred casom v orifflame..(teda pred 8 romi:)) a teraz ked to clovek chce nezozenie....ved uz som s tym par bab videl an stuzkovych a tak ale strasny s tym je problem ....vsade sa na mna divaju atym stylom, ze co to od nich chcem
aj ja to zhanam a presne viem co mas na mysli, aj to super drzi a bez lepidla
fiha a dokedy to potrebujes? mozno uz coskoro nieco take budem mat :)
bizuterke si neskusala??
v dmku som také videla