lieky a tehotenstvo

Príspevok v téme: lieky a tehotenstvo
pavlus1111

ahojte, mám 22 rokov, berem tabletky alventu, xanax a rivotril, máte niekto s týmto liekmi skúsenosti???chcem sa vlastne opýtať, že trpím depresiami, 3 roky beriem lieky na depresiu a chcela by som bábätko...tieto lieky sa dajú brať aj v tehotenstve a bábätku sa nemôže nič stať...nie je tým ohrozené?poradí mi nejaká žena, ktorá pred tehotenstvom aj počas neho brala lieky a má zdravé dieťatko???

Morzsi

z týchto liekov ani jeden

ak budeš tehotná treba sa poradiť so svojím psychiatrom a prerobiť celú terapeutickú schému

isabella

ako prve mozes zacat tym, ze si precitas pribalove letaky k liekom, ktore beries, tam byva vacsinou uvedene ci nie su vhodne v tehotenstve, dalej sa informuj u gynekologa skor ako sa budes snazit otehotniet a takisto u lekara, ktory ti tie lieky predpisuje

aluska1

a co tak sa spytat doktora a ten ti da presne info???alebo sa spolahnes na niekoho na tomto fore a potom to budes do smrti lutovat?

pavlus1111

ahojte, mám 22 rokov, berem tabletky alventu, xanax a rivotril, máte niekto s týmto liekmi skúsenosti???chcem sa vlastne opýtať, že trpím depresiami, 3 roky beriem lieky na depresiu a chcela by som bábätko...tieto lieky sa dajú brať aj v tehotenstve a bábätku sa nemôže nič stať...nie je tým ohrozené?poradí mi nejaká žena, ktorá pred tehotenstvom aj počas neho brala lieky a má zdravé dieťatko???