ahojte viem, čo ma čaká ked sem napíšem, odcudzovanie ale ja si s tým neviem rady. S priatelom sme 4 roky spolu a bez seba nechodíme na žiadne chaty nič. A on mi dnes oznámil že nevie kedy ale že pojde na víkend do hôr na školenie. A ja sa idem zbláznim zožiera ma žiarlivosť, neverím mu. Viem že sa tam opijú a ktovie čo potom budú robiť, ale tiež si uvedomujem že mu nemôžem brániť v kariére velmi ma to trápi
priatel ide na na víkend na školenie
pokial sa naozaj milujete tak by ste si mali maximalne doverovat.no a par dni oddelene len utuzi vas vztah a budete sa na seba viac tesit
Tak co potom riesis, ked vlastne vies, ze uz taky nie je? Asi mu len zavidis?
no čo sa týka tých boskov tak hned ako sme sa dali znovu po tých dvoch týždnoch dokopy lebo prišiel s prosíkom tak som sa ho pýtala či s niekým niečo mal a povedal mi o tom boskávaní, fotky som videla asi rok po tom. A tak som to nejak brala ved čo boli sme rozídení, prečo by mi to malo vadiť. A čo sa týka tých žien viem že zo začiatku vzťahu asi prvý rok flirtoval s inými tým myslím nejaké narážky smiate sa...a čo som písala to chytanie tak to nebolo žiadne na intímnych miestach. Ale teraz si myslím že to už nerobí asi aj preto lebo stále väčšinou chodíme spolu von, jedine ked ide sám tak na takú hodku s kamošom do baru...
ak ta tolko krát sklamal,prečo ho nepustíš k vode.Máš na viac,ako takto sa trápiť.POVEDZ MU,žE SA TI NEPáčI,čO ROBí,A AK SA NEZMENí,KONčíš S NíM.aJ KED TO MOžNO NEUROBíš,POVEDZ MU TO,MOžNO TO S NíM NIEčO UROBí,ALEBO............mu to bude jedno.
sorry, viem ze sa teraz nevyjadrim k tvojej teme, Michala11111, ale ja akosi nechapem tomu, ze preco si s nim ostala ked si kedysi videla fotky, kde sa bozkaval s inou babou. a nic na tom nemeni to, ze ste boli 2 tyzdne vtedy rozideny.. to si akoze hned musela hladat za teba nahradu? ako prepac, lae mylsim ze tym ze si mu to odpustila a nechala tak, si spravila dost zly krok. teraz sa necuduj ak ta na tej chate podvedie.. to je naivita toto.
ale ja viem ako to prebieha u nich na školení áno do takej piatej majú školenie a potom sa idú ožrať lebo v bare majú dopredu zaplatenú nejakú sumu ktorú môžu prepiť a nerobí len v nejakej maličkej firme takže tá suma je poriadna. A tým že tam robia ludia do 30 rokov tak tam bude bujará zábava a nie že si pojdu lahnúť do postele.
A žúr nechcem ani tak z trucu ale preto aby som celý čas nemusela rozmýšlať nad tým čo tam robí
moj nazor je taky, ze nie si este zrela vo vztahu. Kym to zamestnavatel pozaduje, skolenie je nutne. Ide tam o zoznamenie sa s kolegami a nie o to, co tu rozoberate. Dovera je vo vztahu dolezita a ked ty dopredu uz povies, ze mu neveris, tak to vasmu vztahu skor uskodi. Ako sa tu uz spominalo, chod si sadnut s kamaratkami a nie z trucu, pretoze on ide a oznamujes mu to takym sposobom. Ze ked ty pojdes, pojdem aj ja. V zivote spoznas aj ine prekazky vo vztahu a toto je ten najmensi problem co riesis. Skolenie trva par dni a potom sa vrati. Aj ja absolvujem 2-3 dnove skolenia a ako to prebieha? Posedime, pokecame o problemoch v praci a ide kazdy do svojich izieb a spat... Touto ziarlivostou mozes akurat priatela stratit. Skus sa zamysliet nad tym, a vzit do jeho koze.
moj nazor je taky, ze nie si este zrela vo vztahu. Kym to zamestnavatel pozaduje, skolenie je nutne. Ide tam o zoznamenie sa s kolegami a nie o to, co tu rozoberate. Dovera je vo vztahu dolezita a ked ty dopredu uz povies, ze mu neveris, tak to vasmu vztahu skor uskodi. Ako sa tu uz spominalo, chod si sadnut s kamaratkami a nie z trucu, pretoze on ide a oznamujes mu to takym sposobom. Ze ked ty pojdes, pojdem aj ja. V zivote spoznas aj ine prekazky vo vztahu a toto je ten najmensi problem co riesis. Skolenie trva par dni a potom sa vrati. Aj ja absolvujem 2-3 dnove skolenia a ako to prebieha? Posedime, pokecame o problemoch v praci a ide kazdy do svojich izieb a spat... Touto ziarlivostou mozes akurat priatela stratit. Skus sa zamysliet nad tym, a vzit do jeho koze.
a dnes som mu práve povedala o tom že ja si urobím teda žúrku samozrejme nesúhlasil, že pojdem za chlapmi a neviem čo, ale som mu vysvetlila že nech nečaká že ja budem doma pred telku sa trápiť čo on robí. A súhlasil no neviem či to nepovedal len preto aby som to dalej neriešila no hádam nie. A áno žúrka mi pomôže v tom že sa odreagujem a možno nebudem stále na to myslieť a v tom že aj on sa bude trápiť čo robím ja, proste budeme mať obaja rovnaké pocity. A samozrejme by som nič zlé neurobila, taká som neni vživote som ho nepodviedla a ani sa nechystám
no bol tu spomínaný vek tak ja mám 23 a on 28