poradte my ako prestat fajcit
Ako prestat fajcit
odporucam biorezonanciu
ja aj priatelka uz 7 mesiacov vdaka tomu nefajcime
viac si nastuduj tu: www.nefajci.eu
na nete je o tom vela
mozem len odporucit na druhy den som sa zobudil a vobec som necitil potrebu si zapalit
Sisi29 ten champix je dobrá rada, ja nefajčím s jeho pomocou od júna 2009, ak by si chcela čokoľvek vedieť napíš sem.
-odkaz odstránený-
len ta Slovencina ti nejak nejde:)))
kup si champix.
niesom zahoracka sem slovenka tak strasne chci prestat fajcit
Fajčenie!!
Je to obyčajná závislosť pomocou ktorej nás "kazia" kamaráti.
N
Nikotín tvoje telo absolútne nepotrebuje ani fajčiar ani nefajčiar. Pôsobí to len na mozog a periférnu nervovú sústavu. Keby si si "zlozvykom" zvykla krúťiť perom tak to jednoducho potrebuješ krútiť a ked si ním budeš krúťiť tak ťa to bude ukľudňovať rovnako ako cigareta. treba sa to jednoznačne čím skor odnaučiť fajčiť pretože dnešná mládež myslí na to čo je teraz a a nie čo bude o 10rokov.
Otázka? "však kamarát fajčil 40rokov a žije" ?
Odpoved: Tak ty bud taký istý blbec ako on a testuj či to vydržíš pri dnešnej "kvalite" životného štýlu."
Za týmto čo som povedal si stojím a viem o čom hovorím.!
Po porodu sem strasne zacala fajcit,ked mi povedali ze dcerka na pul roku musi ist na operaci s nozkami tak sem moc stresovana a moc se bojim oni hned rano ked stanu si zapalim aj sa mi niekedy zdvihne žaludek rada by som prestala,steho sem strasne schudla nemam chud do jedla poradite mi niečo.dekuji za vasi odpoved
alebo je tu aj druha moznost ak milujes chut tabaku tak si zakup vaporizer a hulis kolko chces bez poskodenia pluc a pritom dostanes do tela aj nikotin co ti nahradi cigarety a popri tom si este aj lakotne posmakujes na skvelej chuti tabaku bez akehokolvek spalovania a vdychovania karciogenov ja vapik mam a nedam ho zanic je to pecka a obmedzi sa aj spotreba tabaku asi na cca tri cigarety denne a to som fajcil 40 denne odporucam O2 vapir oxygen je to pecka no1 vyrobok a zarucene prestanes fajcit
Keby ti náhodou zistili rakovinu pľúc, tak tú cigu típneš jak Havel a on prestal zo dňa na deň.A to hulil 40 denne.Žiadne znižovanie dávok,chce to len pevnú vôlu a prekonať absťák.Alkoholici keď sa idú liečiť,tiež im neznižujú počet poldecákov.To isté platí aj o drogovo závislých.Takže ju típni a držím ti palce,aby si nikdy nezačal.