potenie noh

tinusska

aj moj otec mal s tym velke problemy a vlastne, aj mne zacali, ked som mala na nohach cely den uzavretu topanku. zacali sme pouzivat dezodorancny sprej na nohy a krem proti poteniu noh z oriflame a nie je problem. vyskusali sme vselico. school - zdalo sa mi, ze mi nohy este viac pachnu, a avon bol slaby...

2.Rudolf

Odporúčam nosiť topánky, ktoré sa prispôsobujú stupajom. Je tiež dôležité, aby topánky mali pár malých otvorov, aby pokožka na chodidle mohla dýchať. Pri nesplnení týchto podmienok obuvy môže dôjsť k mykotickým ochoreniam, ktoré sa ale veľmi tažko liečia.

kkkk

mozem ti poradit ze na spotene nohy je najlepsie detsky puder je to smiesne ale vtedy sa ti nohy nepotia alebo potom ak sa macas v rumanceku kazdy den len si namocis nohy a to je vsetko aj to by malo zabrat

mimuska

mne sa potia nohy najma ked ich mam hole v slapkach alebo v sandaloch a to tak strasne, ze mam na prstoch kvapky potu a nohy mam cele cervene. je to strasne neprijemne a neviem, ako tomu predist.

bio

na tieto problemy pomahaju ponozky
popretkavane striebrom. Striebro nici
bakterie,ktore vznikaju potenim.
V takychto ponozkach su nohy v teple,
lebo je zabezpeceny dobry krvny obeh.

Petqo

No skus nejaky balzam alebo krem proti poteniu noh a kazdy vecer si ich namopc na 15 minut do teplej vody so solou do kupela..