Da sa potratit nejak nasilu? Ze nepojde zena do nemocnice na potrat ale nasilu potrati doma ? Myslim v skorsich mesiacoch 1. alebo 2. mesiac ??
potrat nasilu?
aluska1 vazne sa to pytam len zo zaujimavosti :) moja frajerka neni tehotna (nastastie) takze tak :)
BezKEBA tak si chalan ale ocividne to riesis s nejakou babou
potrat stoji 300eur a len tak pre tvoju info niektore zeny uz nikdy nemozu byt tehotne po potrate
takze sa rozhodni ci tam nejaku babu posles
a nevyhovaraj sa ze to chces vediet len tak pre zaujimavost lebo to ti neuveri nikto
Ja som chalan :DDD a pytam sa to len tak zo zveedavosti :D neni som baba takze :D nepiste ze jak moze byt niekto tak jebnuty :D a potrat kolko stoji ???
tiez nechapem
okrem toho ze chce zabit nasilu nieco v sebe tak este moze zabit aj seba ak vykrvaca
jak uz moze byt niekto takto jebnuty :/
vela zien si mysli ze ked zacne pit a brat neviem ake lieky alebo fajcit tak potrati
vobec to tak nemusi byt, plodu sa niekedy nemusi stat nic alebo sa narodi postihnute dieta
takze tak
Mozno nejakym liekom, co by uskodil plodu, neviem. Dakedy staci strasne sa trapit a zena sa ani nenazda a potratila.
povedz partnerovi nech ti hodi kick back na brucho :D
radsej sa daj do ruk odbornikom, lebo si mozes natolko uskodit, ze by si uz dieta nikdy nemusela mat, co sa sice moze stat aj pri lekarskom zakroku, ale je to menej pravdepodobne
potrat je sam osebe nebezpecna zalezitost
ked to silou mocou chces nechaj to na odbornikovy len s rozmysli co to naozaj chces...