po vysadení HAK

Príspevok v téme: po vysadení HAK
Depka po HAK

Ahojte baby, mam taky problem. od novembra neberiem antikoncepciu. usudila som ze je to zbytocne, kedze som nemala partnera a ani pravidelny sex.. teraz pocitujem na sebe velke zmeny.. mastna plat, vlasy a hlavne DEPRESIE.. idu na mna navaly smutnej nalady kedy sa mi chce plakat, rychlo ocerveniem a dost vela ludi mi lezie na nervy. nemam chut s nikym komunikovat. jediny clovek ktory mi ani nahodou nevadi je moja najlepsia kamaratka. neviem uz co zo sebou. citim akoby som mala v kuse PMS!!!! potrebujem sa dat do normalu lebo uz neviem co mam robit.

Dakujem za KAZDU radu

Depka po HAK

Pijem dostatok tekutin aj cajiky. zevraj lubovnik je dobry na depky :P katastrofa je to teraz so mnou!!! s postavou som nemala problemy ani pocas pouzivania HAK. ta plet niezeby bola velmi zla, len je horsia a vlasy umyvam kazdy den..ja som bola zvycajne vesele dievca :D a aj som ale pride to na mna a nepomozem si.. a s tym cervenanie tiez. to som mala naposledy v puberte !!!!

liuskaa

ja neberiem HAK uz 6 mesiacov, ale musim povedat, ze ziadne depky som nemala, telo sa mi odlahcilo, hlavne nohy som mala strasne naliate...)) brala som ju 7 rokov...mam aj partnera...ale nechcem viac tu chemiu...))co sa tyka pleti a vlasov, bolo to hrozne, ale uz sa to zlepsilo. Aj chudnutie je teraz u mna ucinnejsie. Pila so zenske caje a kupila som si aj vitaminy na plet, vlasy a nechty...
plet osetrujem kozmetikou Eucerin...

innna

ja viem co prezivas..neberiem hak od septembra, tiez som naladova a hysterka (taka som nebola alebo som sa zmenila?) a este k tomu nepravidelny menzes a akneee...to je moj boj :(
jedine co ti mozem doporucit je, ak nesportujes pravidlene tak zacni, mne to pomaha ;)...endorfiny