nevie niekto o dobrej psychiatričke na východnom Slovensku,vďaka
dobrá psychiatrička
mna by ti najlepsie poradila tvoja odborna lekarka, keby si jej povedala tvoj problem, ona by ti potom poradila nejakeho psychiatra na ten problem zameraneho, lebo doktori sa medzi sebou poznaju a tak ti podla mna ona poradi najlepsie.
navštevuje niekto Dr. Milichovskú alebo Dr. Benačkovú? a na aké diagnozy vám pomohla?
v Ke ich psychiatrov je omnoho viac a vela ich je vinikajucich odbornikov. tieto dve poznam osobne. nie ako pacient. nakolko su to mile, prijemne a velmi empaticke damy, a k tomu ich cakaren je vzdy preplnena, tak zrejme nebudu na "zahodenie". co sa tyka vymeny liekov- vsak to je normalny postup. udivuje ma, ze sa na to vobec pytas. hadam nie su aj taki lekari, ktori nezmenia neefektivnu medikamentoznu liecbu?
máš s tými psychiatričkami osobné skúsenosti, a na ktoré psychické problémy ti pomohla, vymení ti jeden liek za druhý ak nepomáha, alebo aký ma prístup k výmene liekov a pod?
napr.
MUDr. Zuzana Beňačková
MUDr. Daniela Milichovská
môžu byť aj košice, ale ktorá je tam dobrá psychiatrička, máte vlastné skúsenosťami?
www.zlatestranky.sk
Košice
tiez by som potrebovala niekoho v Ke...nie pre seba,ale pre priatela,ktory je na tom psychicky dost zle...
:)
ta vychod:)
vychodne Slovensko to je velmi siroky pojem. v Ke viem.