Ako si vyholiť mušličku?prosím poradte

Príspevok v téme: Ako si vyholiť mušličku?prosím poradte
alicka1234

Ahojtye,má problém, vždy keď si holím intímne miesta tak po pár dňoch aj napriek nakrémovaniu sa mi spravia červené pupienka niekedy aj trošku akoby hnisali ale ibna trošku- ešte som ale nikdy nemala mušličku na úplne hladko-ale chcem to spraviť - nobojím sa že opäť prídu pupáčiky a moja mušlička bude škaredá a nebude to mať ten pekný hladušký efekt. prosím poradte ako predísť tým pupienkom

pyrana23

Pouzi penu na holenie,damsku,ja pozuzivam Nivea,a po oholeni tiez Nivea krem po holeni,je to velmi dobre.Ale pouzivala som aj detsky puder.

penelope

aby si predchádzala tzv. strnisku a a upchatým porom ktoré sú zapálené použi hocijaký hydratačný krém, ale proti strnisku asi neexistuje nič

lajla

takže ak si v lekárni vypýtate zinkovú masť, tak vám ju namiešaju napríklad ako borovu masť. chápeme sa.druhá možnosť čítat obsah na krémoch v drogérii. moja sa vola Tena - Zinc Cream neparfemovaný. tento dostanete aj v lekárni.

Adulka

mne sa to robilo tiež, no to ked som za začínala holit. už som holim dlho a už sa mi nič nerob?. daj si na to po holení detský púder. ja si dávam. a je to ok.

sunnysweetie33

to je jasne ze sa ti koza podrazdi..to sa deje po holeni kazdej z nas..a myslim, ze chalanom to neprekaza,teda ak ta ma rad,sa prvy vecer tesi,ze aku ju mas hladucku a potom o noekolko dni mu je to jedno..ved je to prirodzene..