nevera bezradny manzel

Príspevok v téme: nevera bezradny manzel
Lala 55

Sme 21 rokov manzelia mam 55 aona 45 rokov.moja zena mala velmi dobre platene zamestnanie ale zebudu prepustat kazdy dostal varovny list jej to tak nahnevalo ze isla na PN.pritom jej slubilize onaale kvoli PN prepustili.Ja som to často vyčital astoho boli menšie hadky a to stačilo na to že u lekára stretla po 25 rokov vtedajšiho priatela avymenili si tel.č.Ale ako sa stretnut ked všade chodime spolu u lekara som tiež čakal vonku.Aj telefonovanie bolo nelahké nakolko sme boli celý den doma spolu ale aj tak sa podarilo.Ked mala ist lekárovi tak musela somnou den pretim pohádat aby mohla ist autobusom. Od začiatku mi bolo divne ale som si hovril ked má niekoho tak ju pošlem hned preč. A takto sa stretli priznala dva krat ale že nebola neverná ja však tomu neverim nakolko raz bola uneho byte.Tá žena ktorá nechce opustit svoju rodinu určite sa neprizná.Už 5 mesiacov uplnulo od toho teraz žijeme zase velmi dobre ale ja stim ne možem zmierit.Už nič ma nebavi stále myslim len nato.Musim brat ukludnujuce lieky aj tak myslim len na samovraždu.Aj ked je velmi dobrá a ja ju velmi milujem chcel by som sa rozviest a potom spáchat samovraždu alenedokážem sa pohnut miesta.Prosim poradte mi ako to prekonat zabudnut je to vobec možné som uplne koncok.

purblanka

no pre niektorých je manželstvo posvatné,a na celý život.ja len verím,že všetko je u vás ok,preto sem nechodíš.

mnamka257

sorry ale mas to hrozne napisane-bez sa a predloziek.takze som nepochopila ci ta podviedla alebo nie.a to ci jej odpustis neveru alebo nemas odpustat co je na tebe.aj ci sa s nou rozvedie.ale rozvo navrhla ona? a nevidim dovod na samovrazdu-ja viem ze je to tazke ale dnes sa rozvadza pomaly kazde piate manzelstvo.a to ze si so starym kamosom vymenila cislo vobec nic neznameny.to je bezna vec.

lala55fw

pišeš my že každy robime chyby podla teba je nevera chyba to je velky chriech netreba sa sobašit akaždy može žit ako včeličky. taky človek aky som to nezasluzi.Ja som domased apstinent teraz som išiel robit dva tyždne ale nie kvoli peniazom lebo peniaze mám.Aj žena už robi tyžden má 2minuti do prace.detsve ma nič nepznačilo jednoducho neuznavam neveru.Len pripominam že som inv. dochodku.Ked su medzi manželmi problemi tak treba to riešit ale nie neverou.

ROZVRH

pises ze ste spolu 21 rokov, tak hadam by si manzelka zasluzila aby si jej veril. i ked nie je vylucene ze mohla klamat, to je pravda. ale to, ze sa zena stretne s nejakym muzom nemusi hned znamenat ze mali spolu sex. niekedy chce len zena citit, ze je stale pre niekoho atraktivna a mozno ze prave to citila, ked sa s nim stretla. a tym stretnutim len dosiahla co chcela a viac to uz proste neriesi. podla mna by si to nemal riesit rozvodom, ani samovrazdou. ved ked pises ze teraz je vsetko v poriadku, tak si myslim ze to netreba zbytocne riestit, zase sa pohadate, a vtedy jej mozu chodit po rozume rozne myslienky. a ak by ta aj vtedy podviedla, tak ok. teraz sa nic nedeje, uz sa s nim nestretava tak co. mozno mala len nejaky skrat a ak ju naozaj tak milujes ako pises tak to neries

heaven

Osobne si myslim ze jej chce odpustit, ale neda sa. Zeny sex(ako fyzicky akt) tak neriesia, chlapi viacej. Ak ju lubis a ona lubi teba, musis sa na tom povzniest. Som skoro o 30 rokov mladsi, ak by sa mi to stalo a nemohol by som si pomoct, tak by som: 1. Podviedol aj ja. Ze je to primitivne a ubohe, viem, ale verim ze ucinne 2.Snazil by som sa sam sebe si nakecat a uverit tomu, ze to neurobila.

sarapakt

ako keby som citala o sebe presne tieto pocity som mala ale uz je to lepsie musis sa na to pozerat tak ,ze vsetci robime chyby a vsetci sme omylny len Pan Boh je bez hriechu a naco by boli spovedelnice keby sme zili bez hriechov.Odpusti jej, ulavi sa Ti ,ved sa nic nestalo ,lubis ju tak jej odpusti Ty si jej tiez nemusel nadavat.A to ze jej nedokazes odpustit tak to je tvoj problem ktory mas sam so sebov.Vyhladaj psychologa a porozpravaj sa s nim myslim ze je problem niekde v tebe a v tvojom detstve sa nieco odohralo co ta takto poznacilo .Ver mi ,viem o com hovorim mam ten isty problem .A este napis a vyhladaj co najskor pomoc odbornika aby si sa nacisto nezlozil ,lebo nic vazne sa nestalo ,ver mi .Netrap manzelku a seba ved ten zivot je taky krasny .