Prerusovany styk

Príspevok v téme: Prerusovany styk
Summer

vsetci tu pisu aky je prerusovany styk nespolahlivy...ja sa ale chcem opytat ci niekto pozna zenu ktora otehotnela bez toho ze mal chlap orgazmus ale iba z tych pociatocnych "kvapociek"...nemyslim tym ze ste to citali,alebo to niekto povedal len preto aby nevyznelo hlupo ze chlap to nevydrzal a spravil sa do nej napriek tomu ze chceli prerusovany styk...normalne ze zena otehotnela bez partnerovho vyronu semena

rokett

to si myslim aj ja a naozeaj aj ked sa vravi ze v tych "kvapouockach"su spermie..fakto som este nepocl o zenskej co takto otehotnela..podla mna ak ma muz dostatok kontroly tak je to nemozne

cd

jedina moznost podla mna teda ako by k otehotneniu mohlo dôjst je ze je to minimalne druha suloz v poradi za sebou v kratkom casovom useku bez toho aby sa muz isiel vycikat, viete ze zostane v jeho penise este nejaky ejakulat a potom pri styku ,aj ked ho zase pred vyvrcholenim stihne vybrat, nejake to semeno unikne az tam kam ma...(resp. nema) jedine to je podla mna moznost... pokial je to trebarz jeden krat za den tak si myslim ze ak je to \"prerusovana suloz\" v pravom zmysle slova, tak zena neotehotnie... to sa proste neda...

kelyy

ja som tiez nikdy nepocula o tom ze by dakto otehotnel z toho ze muz sa do dievcata nespravil.,,je jasne ze to nemozem vediet na 100% ale...proste si myslim ze ak niekto povedal ze otehotnel pri prerusovanej sulozi v skutocnosti ju zabudli prerusit a chlap sa nakoniec spravilll...konieckoncov to prerusovany styk bol.az na ten koniec...

lilien

dobra tema!
Podla mna je to o muzoch, a tiez si myslim,ze pocas sexu neotehotnies,ale az pri vyvrcholeni.My sme tak fungovali 4 roky s byvalym a teraz uz vyse roka so sucasnym a este stale nie som mama...

asdfjklô

moze sa stat, ze ak som bola s partnerom, mali sme sex, neberiem tabletky, ale nespravil sa do mna...mozem ostat tehotna?

roxy

ja som o tom citala ale nikdy som sa nezamyslela ci sa to fakt niekomu nestalo...ale zase citat som citala aj o dievcati ktore otehotnelo z toho ze si oblieklo partnerove trenky na kt,bolo semeno zaschnute:).-...cize ma to zaujima elbo ludia toho nahovoria---

giraldina

:-D summer dala super temu lebo ja si tiez myslim ze zena tazko z toho otehotnie ked sa chlapec do nej nespravi,my prerus.suloz praktikujeme bez inej antikoncepc. uz 2 rooky a este stale netlacim kociik...ale budem rada inym prispevkom:)