vsetci tu pisu aky je prerusovany styk nespolahlivy...ja sa ale chcem opytat ci niekto pozna zenu ktora otehotnela bez toho ze mal chlap orgazmus ale iba z tych pociatocnych "kvapociek"...nemyslim tym ze ste to citali,alebo to niekto povedal len preto aby nevyznelo hlupo ze chlap to nevydrzal a spravil sa do nej napriek tomu ze chceli prerusovany styk...normalne ze zena otehotnela bez partnerovho vyronu semena
Prerusovany styk
okej:)tak aale dufam ze sa to nikomu nestane lebo je to neprijemne ked nechces babo...
no ved to som napisal ako prve,,,ze sa to nestava casto ale ze to percento tam je
jou discovery..:D..ale nie ok nevyvraciam vsak je to len otazka...len to ze proste malokto takto otehotnie si myslim
skus si pozriet nejaky dokumentarny film o tom,,,ja som thake vydel na discovery a myslim si ze tham si z ludi srandu neorbia
ouky douky...tak mi povedz o niekom koho poznas...nie ze si cital...POZNAAAAAAAS
thak ja ti to potvrdim,,,ano da sa takto otehotniet
here I am...jasne takychto babetok mam plnu skrinu...a fakt cakam na niekoho kto potvrdi to ze sa takto da otehotniet...ale nikto nic...to asi ze panna maria nie je online:)
nestava sa to casto,,,ale preca je tam nejake to percento ze moze otehotniet
brunuska, haló, išla si sa poprechádzať po vetre?
Summer, ty si to tak cítila? Chudáčisko, ani si nevrzol a už má bábo.
co 9 kocikov dneska sa na mna sofer v buse pozrel a som mala hned rannu tehotensku nevolnost lebo ma v tom momente oplodnil:D...a jasne toto vetrisko to aby clovek len doma sedel.aj ked aj televizia je iste riziko...vies dam si usit asi latexovy plast lebo kam sa pohnem tam tehotniem:)