chcem sa spytat, ci tu je niekto kto je po operacii platnicky s nahradou umelym klbom. mam diagnostikovany LIS lumboischialgicky syn. L4/L5, uz nemozem ani chodit a to mam len 27.kde to robia najlpsie na SVK, ci to hradi poistovna a pod. dakujem za vase cenne rady
vymena platnicky umelym klbom
skús vyhľadať najskôr akupunktúru,to by malo ísť -aj bez opeerácie.V Ba by malo byť dosť skúsených akupunkturistou!
skús to cez net aspoň informatívne...prajem vela šťastia...
ja som z Ba, tu s tym myslim skusenosti velmi nemaju, ale lekari boli ku mne velmi mili. Pocula som, ze spickovi su v Novych Zamkoch,no ved este uvidim, buduci tyzden zistim viac.
robili jej to asi v apríli 06
skús sa poinformovať aj v iných nemocniciach.napr. v BB.
kedy to robili tvojej kamoske v BB?
vymena za dynamicku nahradu prodisk L sa mi nezda az taka bezna u nas, tak preto sa pytam, aby ma nedochramali, uz aj tak som na tom nie velmi dobre...rok sa vlacim po lekaroch, nehovoriac ani o tom, ze mi moja neurologicka predpisala antidepresiva a poslala na psychiatriu...lebo uz fakt nevedela co mi je...
no úplne jedno to nie je....hi
ok, tak je to umela platnicka, spolu so stavcom je to sklbenie, ved je to jedno.
lenže ty si tam spomínala ten umelý kĺb,tak som asi nepochopila kde ti ho majú dať....dávajú sa umelé platničky...