Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

partner nemá chuť na sex

Príspevok v téme: partner nemá chuť na sex
Michala11111

ahojte velmi ale velmi vás prosím o radu už som z toho zúfalá. Mám 23 a priatel 28 rokov, chodíme spolu 4 roky. Vždy to bolo v našom vzťahu tak, že priatel sa chcel každý den milovať, no mne stačilo trebárs každý druhý den, ale tak boli týždne, že sme sa milovali každý den. Doteraz priatel každý večer, alebo den otravoval so sexom. Ale posledný mesiac, neviem čo sa s ním stalo, túlim sa k nemu chcem sa milovať a nič, milujeme sa raz za týžden, čo je úplne nonses oproti tomu čo vždy bolo. A včera sme sa dokonca milovali, po týždni , ja som sa urobila a on nič. Ked sa ho na to pýtam povie, že má vela práce, stres a že jednoducho nemá chuť, ale aj predtým mal toho vela v práci ale vždy sme sa milovali aspon 4x do týždna. Už som fakt zúfalá neviem v čom to je

niekto

nemyslim si ze ma inu

najdolezitajesia vec v akom kolvek vstahu je komunikacia v takomto pripade to plati 10 krat

porozpravaj sa snim otvorene a bez vycitiek povec mu ze sa onho bojis ze nech ti povie co ho trapi alebo v com je problem

netlac nanho nevycitiaj mu nic ropravaj sa snim a dozvies sa kde je problem

Lawaree

No, ja som sexuálne už dlhé roky hyperaktívny ale niečo podobné som zažil - priateľka nemala chuť na sex a proste časom som si zvykol, že si pichnem raz za uhorský rok - podvádzať som ju nechcel, tak som to nechal tak a robil si to sám, aj ked to stálo za k.....t

lentilka66

Jeho telo reaguje na tvoju zufalost a to ho privadza do este vacsieho stresu. Nechaj ho oddychnut si aspon mesiac ci dva. On tvoje vycitky podvedome vnima aj ked mu to nepoves priamo a podla toho sa sprava aj jeho telo. Netul sa k nemu za ucelom sexu, lebo sa zas blokne. Miluj ho aj bez sexu. Ked to nedokazes, bude to len horsie.