ahojte velmi ale velmi vás prosím o radu už som z toho zúfalá. Mám 23 a priatel 28 rokov, chodíme spolu 4 roky. Vždy to bolo v našom vzťahu tak, že priatel sa chcel každý den milovať, no mne stačilo trebárs každý druhý den, ale tak boli týždne, že sme sa milovali každý den. Doteraz priatel každý večer, alebo den otravoval so sexom. Ale posledný mesiac, neviem čo sa s ním stalo, túlim sa k nemu chcem sa milovať a nič, milujeme sa raz za týžden, čo je úplne nonses oproti tomu čo vždy bolo. A včera sme sa dokonca milovali, po týždni , ja som sa urobila a on nič. Ked sa ho na to pýtam povie, že má vela práce, stres a že jednoducho nemá chuť, ale aj predtým mal toho vela v práci ale vždy sme sa milovali aspon 4x do týždna. Už som fakt zúfalá neviem v čom to je
partner nemá chuť na sex
lentilka66: tak ty si ma teda vôbec nepochopila, mne vôbec nejde o to že sa nemilujeme pre mna za mna pne to ten raz do týždna stačí, ked sme sa milovávali každý den tak to kvôli nemu, lebo chcel. Ja len chcem vedieť prečo to odrazu tak je, či je za tým len ten stres, alebo iná žena
povedalaa si mu ze sa sa bojis ze je v tom nieco ine ?
ze mu veris ale proste ze ti to neda pokoja ze potrebuhes aby ta ubezpecil ze tam nic nieje
ze ta to zoziera
proste prozpravat sa snim o tom ako to citis a ako to citi on nie iba o tom probleme
okrem toho nevidim dovod preco by v tom malo byt nieco ine stres urobi toho vela
Ved si pisala, ze si zufala, tak preco by jeho telo nemohlo reagovat na tvoju zufalost? Ved chlapi nie su len mašiny na sex, ktore nic nevycitia. Furt pises, ze sa k nemu zacnes tulit a potom sa divis, ked sa neurobi, zaroven vsak vravis, ze za ucelom sexu to neni. Akoze takto mu moc tu chut do sexu nepomahas navratit. Preto niektori muzi by radsej mali odfakleneho vtaka (ber to metaforicky) a impotencia je len toho dokazom. Budas ho milovat aj bez vtaka? Pretoze v tomto mu davas jasnu odpoved, ze to nie je muz pre teba a tak sa tak aj sprava jeho penis. Najskor je to odozva na teba. Jeho to asi az tak netrapi jak teba alebo si len tak zahladena do seba, ze viac nemas sancu uvidiet. V podstate ho "znasilnujes" a ubijas.
niekto: milý niekto prepáč že si nedostal odpoved :)
ale ved som sa s ním rozprávala a povedal že to je stres a ja by som mala stáť pri nom......
tak ale ako mám vedieť či hovorí pravdu či v tom nie je niečo iné?
ts ja si odpoved nezasluzim :P
zeny si zvyknu domyslat vidia veci ktore niesu a moc ich riesia inak povedane robia s komara somara
ropravaj sa snim inak ta to zozere a ktomu pravdepodobne uplne bezdovodu
hmmmmmmmmm fakt neviem či to je len tým stresom, alebo tým že má inú, alebo som ho prestala priťahovať, fakt neviem :-(((
a najhoršie je že som takúto situáciu za celé 4 roky čo som s ním nezažila a s iným tiež nie kedže on je mojím jediným chalanom, tak fakt si neviem dať rady
caro: ale ved ja som ho nenútila a nikdy som nepovedala ideme sa milovať a hotovo, začala som ho boskávať, hladkať a to už vedel, čo chcem a to že sa neurobil mi odôvodnil tým, že u neho je to tak, že on by bol za minútu hotový ale tým že čaká na mna a prekonával sa aby sa neurobil a tým že ked ja sa urobím tak aasi minútu nerobí nič, lebo mi to je nepríjemné tak potom že ho už prešla chuť
aluska: presne to napadlo aj mna a rovno som sa ho opýtala, na čo reagoval, že má ťažké chvíle, vela stresu a ja by som mala byť človek ktorý stojí pri nom a ja ho ešte obvinujem z podvázdania tak neviem. Hovoril mi že on nemá dôvod ma podvádzať, že má ženu, ktorú lúbi atd.
v prvom rade chcem všetkým podakovať za názor a chcem napísať pár odpovedí takže:
lentilka66 : no nemyslím, si že reaguje na moju zúfalosť, kedže som si tento problém uvedomila asi až včera dovtedy som to tak nejak nevnímala, lebo som mala menzes a proste ani mi to tak neprišlo a tiež sa k nemu netúlim len za účelom sexu to určite nie.
Ak sa nemohol spraviť kľude to môže byť stres.
Do sexu by sa nemal nikto nútiť. Najhoršie je povedať "Teraz sa ideme milovať." Ak máš na neho chuť a on vyzerá unavene sprav mu masáž a skús či ho to nenaštatuje. Alebo mu povedz "Vyzeráš vyčerpane, sprav si poodlie, vyfajčím ťa." a možno sa to zvrtne do sexu.