ahojte, môžem ísť k detskému gynekológovi aj sama, bez mamy, keď mám len 15? odteraz som tam chodila s ňou ale teraz nemôže. dakujem za radu :)
detsky gynekolog
ďakujem vám pekne :)
ja si myslim ze mozes ist kludne sama aj ja som od 15 tich sama chodila
V kazdom pripade,mozes ist uz sama.Neviem ako je to u detskeho.Ale ak by si nepochodila,len si najdi zenskeho,zaloz kartu a mama nemusi nic vediet.
do 15 rokov ku gynekologovi s rodicom
podla mna je to preto, aby si napr baby nedavali predpisovat antiku bez suhlasu rodicov, lebo pokial viem na slovensku neni zakonom ustanovena spodna hranica uzivania hak
to nie je take iste ako zubar alebo obvodny
darika, keď som mala 8 rokov bola som operovaná, mala som cystu a vybrali mi vaječník, tak vtedy ma zaradili k detskej a vravela že do 16tky mám chodiť ku nej :) a stellla, to je pravda, všade chodím sama, tak snáĎ aj tam môžem :)
Myslim že by si tam mohla chodiť aj sama veď aj k detskej lekarke už určite chodiš sama aj k zubarovi teda aspon ja som už v tvojom veku všade chodila sama. Tak prečo by mal byť gynekolog vynimka? Neviem ako to chodi u detskych gyn. v tvojom veku ale podla mna by si mohla isť sama.
a aky je vlastne detsky gynekolog?Ved ty chod ku zenskemu.
existuju, ale ona to aj tak nepotrebuje pochopiť...stačí že chápem ja ;) a navyše mi to lekárka predpísala inak než v letáku
ja si myslim,ze od 15 uz mozes sama.
pribalove letaky neexistuju?