je to mozne?

Príspevok v téme: je to mozne?
saskia1000

ahojte ... snazime sa o babatko ale na smolu uz skoro pol roka nic .... chcela by som sa na nieco opytat .... tento mesiac mam taku zvlastnu ms.Nejak 3 dni pred ms som dostala vytok taky hnedy dost ho bolo ... potom 2 dni nic ... potom zase ale len trosku vytoku a vlastne po tyzdni od prveho vytoku som dostala ms ... brusko ma bolieva prvy den ....lenze teraz uz mam ms 4 den a stale ma pobolieva... je mozne ze by nieeco z toho bolo? ale asi nie co?

saskia1000

dakujem vsetkym :) no ved hej hej skusim aj ten test ja viem ze mi nepoviete ano si tehotna .... ale nechajme to teda tak ....

darika

saskia,ked sa snazite o babo a su situacie,ked sa ti deje s telom,to,co sa nezda normalne,chod ku svojej zenskej.Pokial islo o spinenie,tak to bola len priprava na ms,ale pri krvacani moze ist aj o samovolny potrat.Treba si dat pozor.A nezufaj.Niekedy,cim viac sa snazite,tym ste sklamanejsi.Len pomalicky a ziadne stresy.Drzim palce,aby to netrvalo dlho.

datelinka

saskia, takmer 6 mesiacov snaženia ešte nie je nijako veľa. treba byť trpezlivý.
aj lekár by ti poradil to isté - urobiť si test, prípadne by ti ho za poplatok spravil priamo na ambulancii.

ahoj123

aj ja si myslim ze aluska dobre napisala....naco tu sa pytat take veci,kto by to uz len vedel ze ci mozes byt tehot.? ved si sprav test a uvidis...asi som aj ja zatrpknuta koza ehm? :)))

darika

ehm
no,ja sa nechcem starat,ale ja mam pocit,ze tvoj prispevok je ten,ktori je na skodu.Aluska len napisala svoj nazor a odpoved.Jej odpovede a rady napr tu su uplne normalne a ja s nimi suhlasim.
ehm,napises aj mne,ze som zatrpknuta koza?