bola by som velmi rada ked by ste mi poradii nejaky sposob ako mam zaujat chlapca ktoreho mam velmi rada a aby mal o mna zaujem... ako mam na neho urobit dojem aby som sa mu zapacila...
Ako zaujat chlapca?
Feromónové parfémy - www.naturalrevenue.com
Ahojte potrebujem poradit páči sa mi jeden chlapec na 1-4 sme spolu sedeli a niekedy spolu sedime zase. Je vtipny mudry ale hanblivy. Vzdy ked nieco vtipne povie tak sa zasmejem ( nie na silu) rozmyslam ako mu povedat ze sa mi paci. On pojde na strednu na gymnazium a rozmysliam ze ked skoncime tu istu skolu ze mu poslem sms ze ho mam rada. Sme aj z istej dediny,ked mam alebo on ma oslavu tak ma pozve ale aj ja jeho. Prosim poradte ako mu mam nieco naznacit Dakujem.
Mam taký menší problém, a potrebujem poradit .... Začiatky su fakt nadherne no ked to skončí člov ek si uvedomí :/ že toho človeka si mal važit viacej :/ napriek tomu :/že prešiel rok ... sa somnou nerozprava :/ ale ja ho stale lubim nedokažem sa dat z inim :/ ale on to nepochopi :/ snažila som sa k nemu prihovarat povedala som mu to aj cez fb ale on namna len nadava :/ strašne bya som ho chcela spet :/ prosím poradte mi ja už som na dne :(
ja milujem chalana z triedy a neraz sme spolu sedeli a vždy sme sa velmi bavili a ja som vedela že je asi do mojej kamaratky ale teraz si už niesom tak ista lebo sa na mna niekedy tak pozri ako na nikoho ineho , no neviem to isto a tak som si spracovala pla o 16 dni ideme na školsky vylet len naša trieda do vtedy si ho nebudem všimat a necham ho v tom že mam priatela a tri dni pred vyletom sa na neho budem často usmievat a podobne. potom v autobuse si sadnem ku kamoske blizko pri nom a často sa na neho pozriem usmejem a možno aj prihovorím. potom ked budeme vystupovat na neho akože nechtiac spadnem a uvidim , teda dufam že ma pobozka myslite že to je dobry napad prosim odpovedzte.....
treba na to ist priamo. Niektory bohuzial nevedia citat myslienky inych.
este aj nejake komplimenty by mohli pomoct sofistikovane stylu napr typek hra futbal tak mozes povedat ze futbalisti su super alebo ked ho poznas tak urco vies nieco pozitivne tak to mu mozes pochvalit ... si myslim ze by si ho mala skor zaujat ako ho balit... a urco mu nehovor hned ze si sa zalubila teda ak neprejavi zaujem potom mozes skusit..
uz som raz spominal,ze mu trba hodit kamen do hlavy a mozno iskra preleti:)
mozes naznacit nieco dvojzmyselne teraz nemyslim co sa sexu tyka ale nieco typu ze uz sa poznate tak dlho ze by ste mohli spolu chodit alebo tak proste castejsie nech o tom zacne rozmyslat ... uvidis ako sa zatvari no a nic stratit nemozes podla mna je najhorsie cakat a nerobit nic...
No ty u neho nemusis prejavovat zaujem o teba vobec. To by mal urobit on. Alebo chces, aby s tebou chodil, aj ked pre neho nie si zaujimava?
noo on je dost v pohode... sme uz dlhsie kamarati a ja som sa do neho zalubila ... uz aj niekolko krat sme boli spolu, a ja by som strasne chcela byt s nim a neviem ako mam u neho prejavit zaujem o mna....