Ahojte všetci, ja by som sa chcela spýtať na ohlasy na túto pôrodnicu. Rada by som šla rodiť tam, je to najbližšie k nám, teda po Topoľčanoch ale tie nepripadajú do úvahy. Ďakujem za každý ohlas a názor.
Pôrodnica Partizánske
???
to ste sa nikto s touto pôrodnicou nestretli? ani v zlom, ani v dobrom? len jeden názor tu mám D:
alebo aj pozitívne :D tie by potešili viac
ešte niekto ma negatívne skúsenosti s pôrodnicou v Partizánskom?
V Topoľčanoch sa všetko zmenilo, všetci dobrí doktori odtiaľ odišli, mám tri kamošky čo rodili v poslednej dobe, behom dvoch mesiacov všetky tri a boli zhrozené z celých Topoľčian. Už len to ako tam robia soná, alebo keĎ som ležala na gynekologickom, prosto nechcela by som tam už viac ísť. Do Partizánskeho odišiel robiť primára aj jeden výborný lekár, zdá sa mi že Arab, ten mojej sestre strašne pomohol pri gynekologických ťažkostiach. A to sa jej nepáčilo len to že tam nie je bufet a vecko je ďaleko? Mne ide skôr o služby, aké prístupné sú sestričky, ako lekári. Nezáleží mi na bufete a vecku.
ahoj, akurat sa z partizanskeho vratila sestra a bola velmi sklamana.tiez nechcela ist do TO, ale ze vraj v partizanskom to bolo strasne. ani ziadny bufet a WC az na chodbe pre vsetkych. Preco nechces ist do TO?ja som rodila tam a bola som spokojna.