piešťany-biologická liečba

zuzipuzi

ďakujem joni, dnes som to absolvovala, len s tým, že sa musím vrátiť na hospitalizáciu. ďakujem pekne za info.

zuzipuzi

ďakujem joni, dnes som to absolvovala, len s tým, že sa musím vrátiť na hospitalizáciu. ďakujem pekne za info.

zuzipuzi

zuzipuzi

zuzipuzi

joni_

ahoj, ak si predvolana len na ambulanciu, tak treba prist nalacno rano tusim od 7,00 beru krv a moc, treba si tam zobrat casenku, a tam ti sestricka aj hned povie, pri ktorych dverach mas cakat na lekara. Lekari robia tak cca. od deviatej (po vizite). Lekar si ta zavola podla mena, vysetri, porozprava sa. No a potom budes cakat na vysledky a vyjadrenie, ktore ti pridu postou asi tak do mesiaca.
Ak ides na hospitalizaciu, tak to neviem, este som nebola hospitalizovana v NURCH.