Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spravne stravovanie

Príspevok v téme: Spravne stravovanie
janes1507

Zdravim ludia. Potreboval by som mensiu pomoc alebo lepsie povedane poradit.
Chcel by som sa zacat spravne stravovat, vlastne dodrziavat zivotospravu.
Momentalne zijem v Anglicku nejaky ten polrok. Mam 19 rokov. Co sa tyka postavy nejako sa mi to vymklo z ruk :D. A mam pocit ze niekedy to so stravou prehanam. No napriklad za den som niekedy schopny zjest aj pol chleba. Prevazne toasty s cesnakom a maslom ( nenormalne mi to chuti ). Niekedy cerealie a jogurt. Niekedy si urobime zeleninovu polievku. Taktiez ryby, vedsinou lososa. Ale strasne sa ulakomim na sladkosti :). Teraz to uz je lepsie uz tak nejem sladkosti. Vedsinou som ich jedol ked som bol nervozny jedno obdobie.
No ked sa pozriem na seba tak som pribral viditelne a ked nezacnem zo sebou nieco robit tak budem mat ovysnuty bembel :D.
Len chcem vas poprosit o pomoc neviem ako zacat alebo v podstate nejake info jedalnicek, aktivity ...atd.
Dakujem vopred.

Vladike206

potrebujem radu
teraz som v puberte a neviem ako pribrat a tiez na to pôsobia lieky na fibrozu(zatial nepotvrdenu) a neviem co dalej. Okey u niekoho zacina puberta neskor ale myslim si ze toto je uz dost na to aby to uz zacalo tak ze by som mal zacat poriadne rast a priberat a snazim sa cvicit(nic tazke) len tak plavat na 4-5km alebo nieco pocvicit na cinky
a este neviem ako si nasadit spravnu zdravu stravu(viem co je zdrave) ale neviem to skombinovat
prosim poradte alebo mi odporucte nejaky stravny listok
Dakujem :)

hammel

Jednoznačne vám poradím www.zdravi-az.cz preštudujte si ju. Ak ide o pečivo tak ani celozrné lebo obsahuje lepok a hlavnými zložkami lepku sú glutamin a Iliadin

Advisor

vsak mas narok na prestavku, tak si tu prestavku rozdel do viacerych casti a zakazdym si daj nieco male ... no pokial vobec nemozes tak sa svet nezruti, ak budes ostatne veci robit spravne tak toto bude len detail

Tenes

Ahoj ľudia,
chcela by som vás poprosiť o radu ohladne prvidelneho stravovania...ako sa mam pravidelne stravovať ked chodím na tri smeny?? Pretože mi to celkom nejde dodržať najmä ked mám nočnu, tak prosím o radu :) Ďakujem

karakati11

ahoj, vrelo ti odporúčam stránku
-odkaz odstránený-, objednala som knihu "Ako som skuchol 35-kíl, robím podľa pokynov autora a funguje to, od 13.1.2010 mám dole 7 kíl, jednoducho zmena životného štýlu pre lepšie zdravie a je to. Veľa úspechov Ti praje Kati.

aja05

Tak chleby by som vylucila, hlavne biele, vymenila za celozrnne, ale nie pol chleba denne,staci krajec - dva na ranajky napr. so syrom, sunkou, zeleninou, alebo si daj tie cerealie s mliekom a cerstvym ovocim, alebo aj jogurtom. hlavne ku kazdemu jedlu vela zeleniny, obed si daj kludne polievku zeleninovu, alebo len vyvar, ryby su v pohode, skus aj pangasiusa - ten je vynikajuci, so zemiakmi napr., alebo kuracie prsia s natural ryzou k tomu zeleninovvy salat, alebo len kura so salataom,veceraj nieco lahke, mas toho vela na vyber - kuraci salata, tuniak, cottage cheese, vajicka natvrdo, k tomu samozrejme zelenina :)a vela sa hyb, ak nemas cas sportovat tak zacni najprv chodzou, ze vsade budes chodit peso :) alebo sa daj na beh, fitko, hocico len sa hyb a nebud lenivy :)))