ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekomu ovplyvňuje antikoncepcia chudnutie. Myslím tým, či spomaluje alebo vobec ste nechudli. Chcem zacat chudnut od marca, neprida sa niekto?
Chudnutie vs. antikoncepcia
a môj názor je to, že antikoncepcia neprivádza pocit že musí žena viac jesť, ja sa dakedy len smejem, keď sa kamošky sťažujú že pribrali z antičky a jedia hamburgery z mekáča o 10 večer, ale keď sa žena nemôže vyhovoriť na svoju pažravosť tak sa radšej vyhovorí na tabletky, čiže ak máš kvalitnú antikoncepciu a nemáš vedľajšie účinky ktoré sú napísané v príbalovom letáku tak chudnuť sa ti podarí, verím tomu, a ak sa kôli tabletkám dostaví pocit žeby si zjedla aj slona treba sa ojesť zeleniny a ten pocit prejde...všetko je len otázkou vôle, no tak hor sa do chudnutia budeš mať len dobrý pocit z toho
kvietok ja užívam Novynete...chudnem od nového roku a už vyzlečiem rifle bez toho žeby som ich rozopla :P čiže verím že onedlho sa to podarí aj tebe
jajka..a ty aku antikoncepciu mas?..aj ja si chcem zacat 90dnovku..tak dufam, ze mi to vyjde :D
kvietok tak šup do chudnutia držím paľuchy (palce) :D pevná vôľa a pohyb a pojde to
dakujem baby, to mi aj gynekolog povedal, ze priberanie nie je z antikoncepcie ale z toho, ze zena ma vacsiu chut do jedla a je to uz na nej ci to dokaze ovladnut alebo nie..skor mi islo o to, ci aj pri antikoncepcii sa da schudnut alebo sa vaha drzi stale rovnako..a tak uz viem :)
antikoncepcia dava chut do jedla ale ak sa kontrolujes nemas sa coho bat ja drzim teraz 90 dnovku a tes beriem tabletocky a vobec nepocitujem ziaden rozdiel kilecka idu dole tak ako by mali :D:D
z antikoncepcie sa nepribera..len moze mat androgenny ucinok, cize moze zadrzovat vodu v tele, preto niektore baby tzv napuchnu...pribrate kila su voda, nie tuk
a momentálne som tiež na diéte, lebo hranolky po večeroch plus strava cez Vianoce urobili svoje, ale teraz váha ide dole, zdravo sa stravujem (málo jem) a behám...cvičím...ak ti tabletky nerobia iné komplikácie nemalo by to ovplyvniť tvoje chudnutie
ahoj kvietok, od antikoncepcie sa nepriberá a kto priberá veľa je, ja berem antikoncepciu už 7 rokov a nepribrala som z nej...ak sa správne stravuješ, doktorka ti vybrala správnu antikoncepciu, neprejedáš sa po večeroch a cvičíš nepriberieš ZARUCENE..osobne odskusane