Dobry den prajem, mam taky problem, ze asi predvcerom mi velmi opuchlo celo, tesne nad obocim, no a nevedela som co to moze byt, ci je to spojene s neakou alergickou reakciou. Snazila som sa tento problem odstranit a na noc som si obviazala to napuchnute celo s obvazom a studenym obkladom, no rano ked som sa prebudila opuch z cela bol prec, ale preslo mi to na oci a nos...oci mam uplne stiahnute, opuchnute a taktiez nos mam napuchnuty. Neviem co mam robit. Velmi sa bojim, pretoze taketo nieco sa mi nikdy nestalo. Nie som alergicka, no predsa mam podozrenie, ze ide o neaku alergiu, s kt. sa moje telo vysporiadalo mozno aj takto. Chcela by som sa spytat, je mozne aby som to dostala z farbenia vlasov, alebo neakych pripravkov na tvar ?? Velmi Vas prosim o pomoc, radu, pretoze si neviem ako pomoct, hlavne preto, lebo som v zahranici. Velmi pekne Dakujem.
Opuch cela...
ahojte ja som si všimla, že keď sa poškriabem medzi dlanou a palcom, tak o chvíľu mi to napuchne, začervená sa a pociťujem tam takú bodavú bolesť, neviem z čoho to môže byť. neviete mi poradiť??
Moja známa mava opuchy z E-čok..
nemoze vobec pit džusy a podobne.. opuchne jej jedna strana tvare, uzije ZODAC a potom jej to prejde na druhu stranu tvare a potom na čelo...
bavili sme sa o tom len tak zbezne.. takze neviem, ako jej to potom uplne zmizne..
len tolko som chcela, ze aj u teba to mozno vyvolalo reakciu na nejaku potravinu alebo nieco..
ale kazdopadne treba ist k lekarovi!!
v zahranici nevedia lekari liecit???
moze to byt vselico....