Vyhladaval...sex...s inymi zenami

Príspevok v téme: Vyhladaval...sex...s inymi zenami
sixty

S partnerom sme spolu vyse 7 rokov,mame spolu rocne dieta.Posledny rok sme mali kriticky raz spolu potom od seba,velke hadky nedorozumenia atd.Ked som ho prijala spet vsetko bolo ok.2x ked odisiel byvat inde stale sa potom skontaktoval s nejakymi zenskymi 2x som mu na to prisla,vsak vypisi existuju,prezistila som si to,k nicomu nedoslo,on sa vsak nechcel priznat,az sa horko tazko priznal,ale ze sa nic nestalo.Napokon sme boli od seba.
Teraz po dlhsom odluceni sme znova spolu,ja som sa za tu dobu s niekym stretavala.Ale rozhodli sme sa s otcom mojho dietata ze sa k sebe vratime,ale predtym odkrijeme karty.On sa s nikym nestretaval,trapil sa.Ja som mu povedala pravdu,aby som mu neklamala a aby mi doveroval.Jeho sa sa razne opytala ci sa s niekym stretaval,nie.Aj tak som mu povedala ze neverim mu.Ved ked sa aj stretaval,neboli sme spolu.Ale ked sa mam vratit do vztahu,tak si poviem vsetko-aby to nebolelo ked sa to dozviem.Ja som sa to vsak dozvedela tak-v starom telefone mal cislo nejakej,kt.mi dal a nechal tam nejake tc.Na nu mi povedal ze to je znama kt.ma zahranicneho priatela a raz sa vsetci stretli pracovne,ze ak som si vsimla v meste dlho stoji take zahranicne auto,tak to je jeho,tusim belgicke tak spominal.Vedela som ze je to blbost.Tak som zodvihla telef.a volala som jej,uplne v pohode reagovala.Ze sa zoznamili pred 3 tyzd.jej kamarat ho poprosil aby ju odviezol domov,a vymenili si tc,nestretli sa,ale on jej volal.Ja som to vycitila v tom obdobi ked sme boli od seba ze tam niekto je,pretoze v urcitych situaciach reagoval inak ako kedysi.a vtedy som reagovala tak isto ako on,nervne-pretoze som bola s inym v kontakte.Ale spojilo nas nase dieta-znovu.Sme spolu vsetko je velmi dobre,mame sa radi.Ale trapi ma to ako mu doverovat?? Ved pocas nasho rozchodu 3x kontaktoval ine.Ano aj ja ale len raz a nie na sex ale skor na uhasenie myslienok.Teraz musel cestovat na sluzobku a v sms sa mi priznal ze 4xkontaktoval zeny ale len na sex.Fu,ale som to chcela pocut,pravdu.No co teraz? ako dalej.Mam tridsat som pekna,mlada zena,a on 50.Vo vsetko nam to klapalo.Je to tak tazke.Kde mam zaruku ked to spravil 3x,ze to uz nespravi.Dobre boli sme od seba,ale ktovie??? Neviem,proste neviem ako dalej.Potrebuje si dokazovat ze je este ziadany-uvedomuje si ze starne?

shakti1

fyzický vek má, to uznáš. aj si ho dokonca uvedomuje, a chce prijať všetky príležitosti. dôvera? nemôžeš nikomu veriť,že to nespraví, nie je tvoj majetok, ani ty jeho. ak utekal kvôli hádkam k iným, tam , kde mu bolo lepšie, lebo si možno chce užívať bezstarostne.... urob čo cítiš.

shivan

Zaruku, ze to zase nespravi nemas ziadnu. Ludia co podvadzali s tym vacsinou neprestanu nikdy. Su len dve moznosti, zmierit sa s tym a pripadne robit to iste alebo sa nanho vykaslat.

sixty

ano je ale ten uz nerozoberam,kto nas pozna tak vie,ze mi nemame medzi sebou vekovy rozdiel,to sa tazko vysvetluje.Len nikdy v minulosti sme nemali taketo problemy.Spravil pre mna vsetko.Chceli sme dietatko,uz len to nam k stastiu chybalo.Zeby to bol ten povestny kriticky siedmy rok.No neviem.