Krcove zily v malej panve

jajkafr

macicka
mala som bolesti v podbrušku asi pol roka keď som sa prvýkrát odhodlala ísť k lekárke vlastne mamka ma musela presvedčiť, detská ma poslala ku gynekologičke predpísala mi Indometacín, nezabral tak mi dala injekcie ale aj napriek liečbe bolesti neustupovali tak ma poslala do nemocnice na diagnostickú laparoskopiu a vtedy mi zistili kŕčové žily v malej panve podbruško ma bolieva stále lekárka mi však povedala, že podľa nej to čo ma bolí niesú kŕčové žily takže chodím od lekára k lekárovi a zatiaľ mi nikto neprišiel na to, čo to je :( ale keď ma bolia kŕčové žily tak mi pomáha keď si ľahnem na chrbát a pod zadok si podložím vankúš aby krv, ktorá stojí v žilách stiekla .... po operácii keď mi zistili kŕčové žily som brala Glyvenol, ale už to je 6 rokov do zadu a od vtedy som nebrala nič raz som si kúpila Varixinal, ale neviem či pomohol...

macicka1

ahoj.Dakujem za odpoved.Som prekvapena,ze si to mala uz taka mlada.Ja uz jeden porod mam za sebou a mne doktorka povedala,ze to mam tym porodom,ze to mavaju zeny po porode.Preto sa obavam byt znova tehotna,aby sa mi to este nezhorsilo.Doktorka mi povedala,ze sa nemusim obavat tehotenstva a porodu.Niekedy ma tie zily dost bolievaju,preto sa pytam na skusenosti inych zien.Teba to tiez bolieva?Beries na to aj niake lieky?

jajkafr

macicka
ahoj aj ja mám kŕčové žily v malej panve zistili mi to keď som mala 14 rokov ... lekárka mi vravela, že sa to môže v tehotenstve a po pôrode zhoršiť... myslím si, že viac ti bude vedieť povedať tvoja lekárka v každom prípade ak budeš tehotná a neskôr aj keď pôjdeš na pôrod upozorni na to lekárov