Sny - prečo ??

Príspevok v téme: Sny - prečo ??
fialka221

čaute. 3,5 roka som mala priatela. už spolu nie sme, nakoľko ma cele roky podvádzal a ničil. nie sme spolu už 4 mesiace a sme v kontakte len minimálne. ozýva sa iba keď niečo potrebuje... 2 mesiace už mám nový vsťah s jedným úžasným mužom a som šťastná ako nikdy. toľko na úvod. čo ma trápi, sú moje sny. problém je ten, že keď sa mi sníva, že idem niekam s priatelom, alebo tak, tak môj partner v sne nie je môj súčasný priatel, ale ten bývalý ! už sa mi to snívalo takto 3x a vôbec sa mi to nepáči. s bývalým ma už nič nespojuje, som rada, že to je tak ako to je. viete mi vysvetliť moje sny ??

shakti1

si s ním sem tam v kontakte a ty už máš iného. s bývalým sa nekontaktuj, trápil ťa, možno ľutuje a už je to preč. Naozaj? ty sa za niečo viníš? možno ti nahučal, že za všetko si vinná ty..... on nie je ten čo o takých veciach rozhoduje. ži teraz, nie v minulosti. choďte na dovolenku na týždeň, zabaviť sa spolu aby si prehlušila aj podvedomé spomienky.... a neľutuj ho.

Gerbil

Podvedomie je silným nástrojom a mocným pomocníkom vo vývoji. Konzultuj spoľahlivé snáre a kompetentných ľudí a odpovede sa dopátraš.

fialka221

No je to preto, že u nás býval a chodí mu k nám ešte stále jeho pošta.. stále mení bývanie a nemá ešte prehlásenu adresu. Má teraz finančné problémy a exekutorov na krku, tak ku poštu nechcem zahadzovať, ale mu ju odnesiem. Ja som človek, ktorý vie odpustiť. Keby nebolo tej pošty, nebola by som s ním v kontakte vôbec.

lady24

Styri mesiace su prilis kratka doba na to, aby si z mysle vymazala niekoho, s kym si stravila 3,5 roka. Nemozes jednoducho urobit hrubu ciaru, aspon nie vo svojom podvedomi. Niekedy to paradoxne byva prave vtedy, ak si si zo vztahu odniesla negativne skusenosti. Netrap sa tym, uzivaj si vo svojom sucasnom vztahu. A este jednu vec nechapem. Ked ta ten byvaly tak trapil, preco s nim este komunikujes? Zaujima ma to preto, lebo som si presla niecim podobnym, dokonca az 4 roky. Ale teraz, aj ked obcas on ma snahu ma kontaktovat, popisat si, co je nove, tak jednoducho nereagujem. Ak totiz niekto dokaze druhu osobu podvadzat a klamat jej do oci tak dlho, nezasluzi si uz ani stipku mojej dalsej pozornosti a ja takym clovekom pohrdam.