hrôza:´(

Príspevok v téme: hrôza:´(
:(((

tak tento vikend bol najhorši zlyhala som na plnej ciare.. aj ja som plna:( a hrozna chudera.. jooj prečo som zase toto spravila? od zajtra zcinam držat drastak: len cola light a ked už budem omdlievať tak daku zeleninu napr každy druhy den a dufam že sa po dvoch tyzdnoch dostanem na moju vysnivanu vahu 50kg ked mám teraz tak 56:( prasa

fantóm

ahoj,
neviem síce koľko máš rokov, ale nič si nerob z tých krutých odpovedí,lebo oni vedia človeka len ponížiť,ale nie pochopiť, maximálne závidieť. Pre teba je tých 6 kg navyše veľa, pre iného 20 kg, ale ozaj je blbosť piť kolu. Vieš koľko je tam Éčiek? Radšej každý deň jedz tú zeleninku a nejaké nízkotučné bielkovinky.

:( :(

???
nesuhlasim akurat s tym jedlom co :((( pise
aj ja som mala 50kg a po dietati 70kg a moc zle som sa citila ale dala som dole znovu na tu vahu a som ok
menej chorlava a pod ......
ci sa chvascem ?to mi je fuk co si myslite hlavne ze som v pohode

darika

tak tie sunky zodvihni a nieco rob.Podla vsetkeho,si velmi mlada a ak to nezmenis,o 3-5 rokov to bude horsie.Potom budes riesit temy typu-vsetky maju rodiny,len ja nie.Preco?Lebo doma nevysedis ani postavu,ani zdravy rozum,ani priatelov nenajdes.

:(((

:((( stale si pripadam tucna, v skole som sa nikdy neucila, sa mi nechcelo,som lenive prasa preto sa nepacim sama sebe, ale nemozem sa premoct, tu moju lenivost.
:))) vsetci ma poznaju ze som len prasa a jedine co viem je vyvalovat sunky a sediet za internetom :))

darika

sophinka
nech ma aj zakopu pod ciernu zem.Ked niekto nepochopi,ze toto vsetko je psychika,ze taketo zmyslanie nie je normalne,tak nech reaguje kazdy,kto vie len utocit,ale nic konkretne nenapise.
Vsak :(:( ?

darika

no,tak to tu nebude chapat nikto.Pretoze je rozdiel napisat-prejedla som sa a uz si budem davat pozor,ako -uz nebudem jest a ked budem omdlievat,tak nejaku zeleninu.Tak je to spravne.A ked takto vydrzis 2-3 mesiace,tak ta budu navstevovat v nemocnici,pretoze to tvoje telo nezvladne.Najprv sa prejedat a potom drasticke diety,kde sa ti to neskor vrati 3x.