tampony

cica X23

baby ten príbeh na tabu online je blbost... syndrom toxickeho soku je zriedkava a na tampony to pisu preventivne...to je ako ked ti na čokoládovú tyčinku napíšu že bola vyrobená v závode spracujúci arašídy kôli alergikom...pravidelne vymieňaj a striedaj z vložkami a budeš ok.

rose

no musim povedat ze ja pouzivam len vlozky hoci ked je nutne tak tampon ale fakt len ked je nutne.Inak mam viac rada vlozky a zda sa mi to aj bezpecnejsie

re

najlepsia prevencia, je nepouzivat tampony. Aj ked je to velmi pohodlne, nesmies zabudat nato, ze ta krv musi nejakym sposobom odtiect. Tampon nie je schopny absorbovat vsetku krv. Pokial ty budes zvlast v prvych dnoch blokovat volny odtok, niektore zrazeniny ti zostanu v tele, v maternici. Ona ich sice casom cast vstreba,no ten zvysok moze mat niekedy ozaj krute nasledky.O sobne ti odporucam tampony naozaj len v nutnych pripadoch!!!

lucka-cucka

vlozky su lepsie pre vecsinu mojich kamaratok, ale su aj vynimky, dievcata ktorym su neprijemne...mne su pohodlnejsie tampony, skoro ani necitim ze mam nejake kramy...tampony su dobre aj kotex, tie su myslim aj lacnejsie...Ked si uz tampony kupis, mas to tam vsetko popisane..

kvietocek

O tss ätoxickom soku) si precitas aj na internete napis do google tss alebo toxicky sok a dozvies sa vsetko,viem o tom vela ale sa mi nece rozpisovat....pa