Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prilis nadrzany priatel!!!

Príspevok v téme: Prilis nadrzany priatel!!!
andrea555

Moj priatel hovori stale len o jednom, a stale by to len chcel! Je mu jedno, ze nemam naladu, chut, vela ucenia atd... A ked nechcem, tak sa pohneva, a nebavi sa so mnou. Stale mi hovori, ze ked mu nedam, tak casom si najde inu. Lubim ho a nechcem sa s nim rozist. Ked mame stale sex je vsetko v poriadku, ale on nechape, ze ja nato neustale nemam chut! Potom sa ku mne sprava odmerane, nechce mi dat ani pusu... Ja to uz nemozem vydrzat, psychicky som na dne. Zacala som chodit na vysoku a je to tazke, on mi vobec nepomaha, ale este mi pridava starosti...ze mam skoncit skolu, a nebudem taka nervozna. Ked sa chcem s nim o niecom vaznom bavit, on to obrati stale len na sex. Neviem co mam robit, nechcem ho stratit, ale tento psychicky tlak sa neda vydrzat!!!

dobra vila

Ty vazne potrebujes radu k tomu, aby si sa s nim rozisla?! Nad cim uvazujes, sprav to! Ved on ta nelubi! :(. Pozri, ako sa k tebe sprava teraz a ste spolu ktovie kolko. Co bude o 20 rokov? Ta psychicky znici, nevraviac o tom, ze az budes mat nejakych 45 rokov a poklesnutu chut na sex, tak on si v druhej puberte tak ci tak najde milenku, aj keby si s nim soustala kazdy druhy den. U neho to je na beton.

kvietok23

kasli nanho. takyto typek je s tebou len kvoli tomu aby si mu dala... pokial si neuvedomuje tvoje potreby teraz, nikdy sa to nezmeni...cim skor to skonci, alebo si to vyrieste nejakou dohodou...

biopich

to je dement akoze nehnevaj sa nechaj ho padne ti kamen zo srdca debil uz je preto lebo je sebec a mysli len na seba a o tom vztah nieje. co si masina len na jeho uspokojovanie? a ty mas este nechat skolu a ze nebudes nervozna? a on sa ti este vyhraza najdenim si inej? na co este cakas? ste dost dlho spolu na to aby si vedela ze iny nebude...ma v tebe istotu ze mu das...ukaz mu ze nie a nech si robi co chce

Kika:)

Možem otázku ?
si v tom vztahu lebo máš strach že nenájdeš niekho iného, a že to budeš lutovat ? Alebo preto lebo ho miluješ, a si si istá že sním chceš byt dajme tomu do konca života?
Lebo ak je dovod ten prvý, tak sa pohni do predu, a nestrácaj čas s egoistom ...
A ak je dovod druhý, tak ho podla mna prehodnot...:)

andrea555

uz sme spolu viac ako 5 rokov, s dvomi cca polrocnymi prestavkami... takze stale sme sa k sebe vratili, hoci to nikdy nefungovalo na 100%... tak ja neviem... keby som ho nechala, lutovala by som to, uz som to dvakrat skusila... ale robit nieco len z donutenia to tiez nie je normalne... len cakam kym ma dozenie k niecomu, co bude potom lutovat...

xmicixx

andrea555 to je trocha chore on z vysoka kasle na tvoje potreby, pocity vyklasli sa naňho je to chory sebecky idiot. velmi sa preto trapis a pocut od chlapa ze si najde inu tak to su reci ktore ta daju viac na dno...vides sama ze to nieje v poriadku....alebo aj ty ho postras ze si najdes ineho

tibike811

"este mi pridava starosti...ze mam skoncit skolu, a nebudem taka nervozna"

možno treba nájsť skutočne niekoho seberovného, nie vypatlaného debila - normálny, inteligentný a vzdelaný sa takto nevyjadruje...

haido

podla mna by si mu mala ponuknut taky sex aky este doposial nemal...a myslim ze to mu najviac chyba...on potom po case prestane...onedlho