od zajtra koncim s bulimiou

Bublla

Ahoj,chcela by som vam popriat vela stastia a sily prestat!viem ake je to velmi tazke!co vsetko sa odohrava vo vasich hlavach!sama som to prezila no som z toho vonku a je to ten najkrjsi pocit aky mozte zazit..cely ten cas som sa snazila menej vazit,byt lahucka ako pierko no az ked som s tym prestala som zistila co lahkost je v skutocnosti..
cista som pol roka zatial ale vraciat sa k bulimii neplanujem a pevne verim ze mi uz nikdy neskrizi cestu..ano,je to tazke,naozaj velmi!
je tam vela strachu z toho ze co ak priberiem vela..pribrala som,no nie tak rapidne to vobec nie!a vobec to nevidno
nejak..hlavne je vsak ze ZIJEM!a nepotrebujem k tomu kazdodenne vazenie sa,ani podvahu
Babulky moje dufam ze sa vam to podari tak ako mne..samej je to tazko ja som vysla s farbou von a pomohla mi jedna osoba..myslim ze tak to ide lahsie
nebojte sa odokryt svoje tajomstvo,NIKDY nieste same aj ked to tak mozno niekedy vyzera..mne pomohol clovek od ktoreho by som to necakala znovu najst samu seba,nadychnut sa a...vykrocit!

D.E.

ahojte..chcem vas trocha povzbudit...ja som už niečo okolo mesia čistá tiež..a cítim sa šťastne, nemyslím na to, robím stále iné činnosti, snažím sa neprejedať, lebo keď mám plný žalúdok nie je to zrovna najveselší pocit, upravila som si jedálniček a jedávam každé tri hodiny (7,10,13,16,19) a perfektne mi to vyhovuje..večer si doma na 20min zaposilujem a idem ešte na 20-30min na stepper (nie ale každý deň) a mám pocit, že som schudla poctivo...a už nikdy nechcem prepadnúť tomu kolobehu..začala som sa už o seba báť..zuby vlasy nechty...ale najhrošie bolo na tom to, že si to začala všímať rodina...držím palce, budte silné!

a stravujem sa ranajky- caj+bebe+ovocie+jogurt..to na zasiti a da mi dostatok energie...na desiatu bud jablko/ pomaranc pripadne suchare ale z tych mam pocit, ze som do seba ani nic nedala...obed..polievku dam si 20min pauzu a potom druhe jedlo...hocijake co mama navari :) ale riadne prezuvam a zapijam s 0,5L vody..a som dost plna (a ja som bola vzdy naucena na taniery nic nechavat a takto casto nechavam) a potom olovrant nejaky jogurt alebo tmavy chleba..a vecera?..bud si spravim cestovinovy salat, alebo to co som mala na obed ale menej toho...lebo potom idem cvicit ale zle sa cvici s plnym zaludkom..ale hlavne vela pit..mne nerobi problem pit len cistu vodu, lebo som zvyknuta uz odmalicka...
a samozrejme si aj raz za cas nieco mlsnem..radsej ale rano ako vecer..

twityy

mam skoro 18....vyska 177cm.pred tym ako som zacala vracat som mala 58 a chcela som schudnut..lenze som sa teraz dostala na 63 a uz sa neviem zbavit vracania....ja viem, ze mi to skodi ale neviem to prekonat

drzim palce

twitty vyhladala si odbornu pomoc?asi nie,ked ti nikto nevysvetlil ako si ublizujes.pre caste vracanie si poskoduzjes pazerak, ktory sa pokazde ked sa dostane cez neho obsah zaludka popalito tkanivo totiz nie je chranene.napr ludia co trpia na reflux-zabiehanie jedla zo zaludku do pazeraka, prejavuje sa napr silnou zahou maju sklon k rakovine pazeraka.

beka19

a ako dlho to uz trva? kolko mas rokov a aku mas vahu a vysku? ja som sa väcsinou najedlA vela na obed to som vyvracala ale uz som nejedla nic takze ja som schudla soim len potrebovala ten pocit ze som sa najedla a potom m,a uz netahalo...nevem

twityy

ja nevydrzim nevracat ani jeden den....ked zjem nieco naviac, hned to ide von.opakuje sa to tak trikrat za den.na nic ine ani nemam cas...dokonca som pribrala a nechapem z coho.chcem si upravit jedalnicek tak aby som nebola hladna a aby som sa dostala na povodnu vahu...

beka19

ahoj ja Ta chcem podporit, aj ja sa z toho dostavam asi 2tyzdne som ,,cista"...tak ako sa stravujes?
alebo teda ako sa chces stravovat? mozem Ti pomahat ked Ta to prepadne :)