ahojte, zaujimalo by ma, ako zena ktora pravidelne uziva HAK zisti ze otehotnela...mozno rpe niekoho prihlupla otazka, ale mna to vazne zaujima... nedostane v pauze mensturaciu? alebo dostane? alebo na to pride ked jej zacne rast brucho, a pridu ranne nevolnosti? alebo pri prehliadke? ci si spravi nahodne baby test? ja som strasne paranoidna, naposledy som mala sex pred troma mesiacmi, HAK beriem uz rok a pol pravidelne ale aj tak mam strach co ak otehotniem.... poslednu menstruaciu som mala strasne ale strasne slabu iba tri dni a bolo tot ake nic spinenie, myslela som si ze ved beriem HAK, to je normalne neprikladala som tomu velku vahu, ale asi tak 4 dni do zadu, je mi strasne zle, kazdy den zvraciam, vsetko jedlo mis mrdi, som malatna, unavena... bojims a ze som tehotna, ale nahovoram si len ze je to pranoja...neviem uz co so sebou....
HAK + tehotenstvo
aluska ja som blba? a na vysmech? tym ze som polozila normalnu otazku? a ukazes mi kde som napisala ze neviem ake su priznaky tehotenstva? najprv citaj, potom reaguj, lebo ejdina na yvsmech si tu ty so svojim spravanim ako sa nad kazdeho povysujes, pri com nikomu nesiahas ani po kotniky.. a len tak rpe tvoju informaciu, dnes som si robila 3 tehotenske testy a vsetky tri vysli pozitivne, takze nezabudni teraz do mna zabrdnut ako som MUSELA zle uzivat HAk, lebo inak by sa mi to NEMOHLO stat... sa uz spamataj....
ale hlavne ze zastavate zaladatelku temy s nazorom: ja neviem ake su tehotenske priznaky, lebo ja som tehotna nikdy nebola
to je vysmech...ked je uz niekto taky blby tak je to smutne
ale mila zakladatelka, hlavne ze vies ako sa sexuje, nasledky uz nie su podstatne
sila sila
a k vam ostatnym sa nevyjadrujem, ste mi ukradnuti
ja som tiez nebola tehotna a co?ty si myslis ze to vedia len tie zeny ktore uz maju deti??
predpokladam ze nemas 15 tak by si mala nieco vediet o takychto veciach, nie je to az take tabu
lenze ty nechapes ze ked si nezabudas tabletky, nehnackujes hned po uziti, neuzivas silne antibiotika..proste ich beries ukazkovo...tak NEMOZES BYT TEHOTNA...to nie je mozne..
a vies preco nie je nic na 100%? po prve prve lebo niektore zeny to beru hocijak, tym s arapidne zvysuje riziko otehotnenia
a po druhe: ziaden vyrobca sa ti za nic take nezaruci, bol by padnuty na hlavu
aluska: ja viem o tom co beriem dost, o to sa ty nestaraj...ako mam do certa vediet, ze ako zena zisti ze je tehotna, ked JA som tehotna nikdy nebola? ci to si zena ktora berie HAK, a ktore vie ze je strasne mala sanca otehotnenia, len tak preventivne kazdy tyzden bude robit baby test, ze co ked nahodou? ... stacilo odpovedat " vynecha jej menzes, alebo na to pride ked bude mat priznaky tehotenstva" to je svetko...nechapem rpeco VZDY musis byt arogantna..aks a ti neico nepaci, alebo to povazujes za stupiditu, tak si drz jazyk za zubami a zbycne neprispievaj....
ale....napiste mi jednu neslusnu vetu co som sem napisala.ze je paranoidna?tak si precitajte co pise vo svojom prispevku
ja so zasadne proti tomu, aby ludia brali lieky,o ktorych nevedia nic..z toho nic dobre nevznikne
aluska, ukludni sa. dievca sa tu normalne slusne opytalo a ty tu na nu hned skaces. je to neslusne...
niekto hej a preco?to si co dovolujes?povedala som nieco co nie je pravda???povedz
pinkyabrain ja som ti odpovedal
aa alusku si nevsimaj ;-)
ja budem prispevat kde chcem...a nikoho tu neurazam...alebo podla teba je pravda urazka???
len tak pre tvoju info, ked uz to chces tak strasne vediet, zena to zisti tak isto aj ked nema hak...cize bud zacne mat priznaky, alebo nedostane menzes, alebo ked nie je leniva tak si urobi dokonca aj test..neviem preco by v tom mal byt rozdiel ked beries hak a neberies..predsa tehotna si rovnako, nie?
a este jedna vec..ano, nic nie je 100%, ale pokial dodrzujes vsetky zasady bratia hak tak ta sanca je takmer nulova, az miziva...takze tak
ja mam info o HAK, ale ziadna antikoncepcia nie je na 100% pytala som sa, ako zena zisti ze je tehotna aj ked berie HAK(napr. nedostane menzes) odpoved som nedostala, akurat urazlive poznamky...aluska prosim uz tu neprispeviaj, vdaka