Telový odtieň rúžu= Nude lips :)

ana555

pupa je teraz presťahovaná do auparku v Ba,inak máš pravdu ja som si tú 39W zmýlila s tou predchádz.kolekciou,ja mám ten 39W a vôbec ho nepoužívam lebo je lesklý a to ja nemôžem,tak mi v taštičke len tak polehuje (((

Martinka2

anna za malo .) no collistar akurat vcera som bola na ich stranke a paci sa m tam jeden s cislom 53 len neviem kolko u nas stoji ...a pupa kde zozeniem? ten manhattan 39E praveze je taky mastny...to je v novej kolekcii be natural be glamurous a je taky jak ruz s leskom zmiesany :)urcite daj vediet :)...no a ak je pre teba ten rimmel tmavi sus ten miss sporty alebo gosh :)

Martinka2

anna za malo .) no collistar akurat vcera som bola na ich stranke a paci sa m tam jeden s cislom 53 len neviem kolko u nas stoji ...a pupa kde zozeniem? ten manhattan 39E praveze je taky mastny...to je v novej kolekcii be natural be glamurous a je taky jak ruz s leskom zmiesany :)urcite daj vediet :)...no a ak je pre teba ten rimmel tmavi sus ten miss sporty alebo gosh :)

anna555

Martinka Ďakujem,mne kedysi vyhovoval collistar,ten bol super len som ho už u nás nezohnala,teraz mám pupa easy rouge odieň 06,no a čakám na tie od nyxu,mne napr rimell 700 nevyhovuje,je pre mňa príliž tmavý,ja mám totiž to veľkú hubičku tak nemôžem príliš tmavé ))) a ja dávam aj konturku,inak ten manhatan 39W je super farba len ta konzistencia suchá ach jaj,potom dám vedieť aké sú tie nyx

Martinka2

Ahoj ana mozem ti anpisat par odtienov nude ruzov co vlastnim ak chces :)...
Miss sporty- Striptease
Manhattan-39W
Gosh- 134 Darling
Rimmel-700 Nude delight

ana555

ahojte baby,môj problém je tiež telová farba rúžu na Svk žiadna taká farba tak som si teraz objednala cez mimibazár od nyxu farbu cicre,honey a creamy beige tak dúfam že budem spokojná )))