Prosím poradte mi nejakú konkrétnu značku a odtieň telového rúžu .... Ďakujem :)
Telový odtieň rúžu= Nude lips :)
papaja
a kúpila si si aj rúž??:) a lesk máš ktorý odtieň?:)
martinka
tak uz somkupila ten hollywood,boze to je krasna vona!! :)
tak som rada,zajtra obehnem este tie rimmel stojany no vidim,ze budem happy cely vikend :)
papaja
ja tiež taký pocit štastia mam ked si kupim niečo nové :)ved ked si kupis aj miss sporty vela neminies stoji okolo 2 eur no a z tych hollywood mám tri fajne vonaju nelepia a cenovo v pohode..mám taky svetlučko ružovy- my a list, potom ten nude- sunset boulevard a potom taky barbie ruzovy- my limo please :) ale na ten striptease si vzdy davam sunset boulevard,,... no a este k tomu rimmel nude delight mrkni sa aj na lesk rimmel vinyl gloss-122 read my lips presne k nude delight sa hodi :)
martinka
mne sa tiez velmi pozdaval ten nude delight od rimmel,boze uz sa tesim na zajtra,ja mam naladu dobru asi len ked si nejake cacky macky kupujem sa mi vidi :)
a idem skusit od miss sporty ten lesk co si pisala Hollywood miesto XXL lebo ten je sice dobry ale dnes som pozerala ten Holl.a bol krasnej farby aj konzistencie tak som zvedava aj ked odtien vybrat bude tazke lebo su pekne
papaja
a o ktore odtiene sa jedna?:) mysliš miss sporty- striptease a Rimmel nude delight?:) tak striptease je svetlejši a mam ho rada len bez lesku je takmer nenositelny, velmi vysusuje :( ale ak mozem poradit ak chces ten striptease kup si rovno aj lesk miss sporty hollywood - sunset boulevard perfektne sa hodi k ružu :) no a Rimmel nude delight je momentalne moj oblubeny, nevysusuje a celkovo je super kremovy len na niekom moze vyzerat oranzovo :( ja som tmavsia takze ide mi :) snad som pomohla :)
martinka
dnes som pozerala v drogerke tie ruze,,vypadaju supeeeeeeeer,ktory sa ti zda byt lepsi,ten miss sporty alebo rimmel?
zajtra idem na nakup tak nech idem na istotu :)
no som si kúpila včera ten rúž essence 01 Frosted, a je skor do ruzova ako telovy ale uzasne vonia a na perach je jemnucky ako balzam :) za tu cenuu spokojna som :)
Dievčatá dneska som si kúpila telový rúž značky Golden rose za 2 eura daco v odtieni cislo 100 :) som spokojnaaa :P
mať tak pekny matny telovy ruž :(
a nejaky iny manhattan.. nejake konkretne cislo myslim telovy odtien nejaky hmm,?