opakujuce sa zapaly

Príspevok v téme: opakujuce sa zapaly
miranda323

asi sa to tu uz premlelo wela krat ale je to stale sa tociaci kolobeh ak teda beriem do uwahy swoj staw......u mna sa to na90percent vyvynie po menzese...palenie swrbenie problemy pri moceni neprijemny pachnuci wytok aj po sexe dost intenzivne ho citit nezmizne ani po dokladnej hygiene....opat sa wrati,,mam pocit ze som sz zbytocne umywala....pouziwam gel na intimnu hygienu na gyndu castejsie jak na kawu mam pocit wzdy wezme stery a ....uz ma to sralo tak som sa ho spytala ci je to nejaka pohlawna choroba ked sa to stale wracia...nho a on ze je to wsetko imunita....tak som uziwala aj antibiotika perolarne aj dole a wzdy sa to wratilo......som alergicka a mawala som welke problemy so wsetkym co sa tykalo hornych dychacich ciest...prestali a posunuli sa smerom dolu....teraz newiem ci je to dobre alebo zle.....kazda zena ktora to preziva wie ze to brani jej stastiu co sa hlawne tyka pohlawneho zivota ,tak isto kazda powie ze je to pri tychto opakovanych zapaloch katastrofa a sex je utrpenie..........isla dnes na odber krwi pretoze uz ma to sralo tak som zwedawa co mi zistia.......mate babenky nieco odskusane co sa da kupit v lekarni?pomohlo by mi to......aspom na cas

gabgab

skus liecive anionove vlozky winalite ( Love Moon)- prijemny material, ziadne umeliny a je v nich anionovy liecivy pasik
zo zaciatku ich pouzivania som bola nedoverciva, ale musim priznat, ze uz vyse polroka mam pokoj

nepouzivam ich uz ani sustavne, len pocas menzesu prve dva dni denne vl.a zvysok intimky kym neskonci spinenie na vlozke