Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Smrdí mu penis

Príspevok v téme: Smrdí mu penis
Katarína!

cauko.. Mam jeden mensi problem.. ked mame s priatelom sex,ale ked mu robim oral,tak neviem preco ale smrdi mu penis,aj napriek tomu ze ma kazdodennu hygienu. Nehovorila som mu nic,nechcem aby sa zato pohneval,viem ze by mu to bolo trapne.. Neviete co to moze byt?...

Bez ironickych odpovedí..

Dík..

Blondula

vonavy sprchac nepomoze.je to jasna bakterialna,kvasinkova pliaga a ak ide zena na gyndu,treba to povedat a lieky dostanu obaja...

Leela333

len tak, som zvedavá, či tvoja priateľka vie o tvojej filozofii, že monogamia je potláčanie prirodzených inštinktov a či by sa ti tiež páčilo, ak by sa správala tak, ako ty.

len tak

Pokial som mal pravidelny sex s jednou osobou, takyto problem som nemal. Vyskytla sa situacia kedy som si to uzil s inak velmi peknou a tak isto hygienicky zalozeniu slecnou, ale uz pri sexe som citil atypicky zapach. Nic co by sa nedalo vydrzat. Nprikladal som tomu vacsi vyznam. Tak isto som hygienicky zalozeny, no po sexe s tou osobou a po dalsom s priatelkou, som ten zapach zacal citit aj u nej. Na to sa zacala stazovat aj na mierny vytok z posvy. Samozrejme som jej nic nepovedal, tak navstivila doktora a dal jej nejake antibiotika proti plesni alebo co. V konecnom dosledku to uz nebol atypicky, ale typycky zapach. Samozrejme pocas liecby sme sex nemali aby nedochadzalo k opatovnemu prenasaniu. Mimochodom aj u mna sa objavoval zapach po velmi kratkej dobe od sprchy. Ja som sa neliecil nicim a po case sa to stratilo a priatelka sa tak isto bez problemov dostala. Pomaly sa na to zabudlo a skoncilo to ako bezna infekcia ktoru moze zena chytit hocikde (plesen) na oko nebadatelna ale zapachajuca. Dlhy cas vsetko v poriadku a aj potroch vsednych dnoch bez sprchy cisty a zdravy penis tak ako aj vagina nesmrdi neprijemnym zapachom. Pred casom :-) dva dni dozadu som mal sex so zrelou pani a ten isty zapach sa opat objavil. Uz kratko po sprhe po par moceniach to citim. Teraz uz to je velmi typicky zapach pre mna a viem ze nieco neni v poriadku. Som si isty ze by sa objavil aj u priatelky keby som s nou teraz spal tak sa tomu budem musiet vyhnut kym sa u mna nevytrati. Myslim ze to je nejaky druh vaginalnej plesne ktora sa na muzovi neudrzi dlho pokial sa opatovne nenakazi pri sexe takze po kratkom celibate sa strati. U zeny je podla mna nutna liecba kebze predpokladam ze cistit vaginu do hlbky sa ani neda a vzdy sa plesen rozrasta. Takze ziadny sex, odsleduj aj seba, (mozeme sa stertnut a poviem ti ci je to ono ci nie :-) ) Priatel by sa do mesiaca z toho mal dostat pri normalnej hygiene, ale bez sexu a ak u seba nic necitis a u neho pretrvava aj po celibate, zacni rozmyslat nad tym ci ta nepodvadza. Mozno je to zverstvo ale sme len ludia a ludia maju tak isto pudy. Potlacanie prirodzenych instinktov je len dosledok evolucie a nikto nemoze tvrdit ze cesta aku si ludia nastolili je ta spravna. Len dufam ze to je tentokrat tiez iba plesen a nie kvapavka. Cakam ako sa ro vyvinie. Mimochodom da sa niekde kupit penicilin bez predpisu? Dik

janekMY33

treba robit fajku iba v sprche a moze to byt zlim spodnim pradlom zla zivotosprava a nedostatocna hygiena aj napriek tomu ze sa sprchuje casto