Viem, že sa to dá niakou injekciou, a tiež antikou, ale či neviete niáky domácky sposob...?Počula som že jest citrony, ale nechápem, akú to má spoitost, tak tomu moc neverím ..Pls poradne, mám dostat krámy nejak sobotu nedelu, ale chodia si ako chcú..aspon o jeden den posunút...hmm?:) Dakujem mo:)
Viete niekto ako sa dá oddialit menštruácia?
To fakt nikto další ? žiadne nápady? rady ?:-/ skúsenosti ?:)
dakujem:)
konečne mi niekto vysvetlil dovod:)
A ešte, že ked je to kvoli céčku ..nestAČÍ DO seba pchat céčko v tabletkovej forme?:-D
cistony obsahuju vela vitaminu C ktory zuzuje cievy a tak zabranuje krvacaniu. laicky povedane
ja som sa snazila si oddialit menstruaciu citronmi. asi tak 4dni pred tym nez mali prist som jedla tak cca 3citrony denne. v den ked mala prist menstruacia neprisla, ale mala som mensie spinenie, asi tak tri dni. potom prisla silnejsia menstrucia na jeden den a potom som mala zase slabsie krvacanie dalsich asi 4 dni
Dakujem, tak ja budem dva dni jest citrony, asi sa zgrcám, ale posnažím sa:D
Ále nechápem akú to má spoitost:D vieš ..krámy a citrony:D
:D no viem.. ja som si to vtedy poriadne chcela uzit tak som ich tusim tri za vecer a este jeden rano.. ale mama hovori ze aby ti to nepodrazdilo zaludok si kludne mozes spravit aj citronadu alebo ochutit cukrom.. :)
Jáj...a prosímta nevieš. že cca kolko by som ich mala jest ?:DD lebo také kyselé..no nič moc:D
citrony zaberaju.. ale asi tiez ako komu.. kamoska si tak oddialila o cely tyzden ked bola na dovolenke.. ale ked som to skusila ja malo to dost blby ucinok.. neoddialili ale namiesto toho aby trvali normalne okolo 4-5 dni trvali mi tyzden!! kazdopadne skusit mozes..