ahojte dievčatá! potrebujem poradiť: asi som mala mykozu, lebo ma svrbelo, trošku bolelo a mala som biely výtok. Tak som si kúpila canesten gyn. To je biela vaginálna tabletka, ktorá sa zavádza takým aplikátorom. Je velká ako pol palca...dala som si ju včera večer ale dnes celý deň zo mna vyteká niečo ako hustá smotana troolilinku ružovej farby...sorry za výraz, ale inak to nejde.. akoby sa tá tableta rozpustila a vytekala...ale je toho dosť veľa, čo zo mňa ide..aj keď svrbenie prešlo. Máte skúsenosti s vaginálnymi tabletkami, či takto vytekajú...inak mám 25 rokov, takže nie som pubertiačka, ale takéto niečo mám prvý krát...a u lekárky som bola pred dvoma týžnami na preventívke, vtedy bolo všetko ok. ale je mi blbé ísť tam zas, tak som skúsila sama niečo použiť, len neviem, či to takto má byť. Ďakujem za rady
vag.tabletka a ako ďalej
neni za co dakovat, rada poradim ja som brala uz vsetky cipky co su na trhu orkem jednych a akzde niekolkokrat tak rada poradim aj nabuduce:) bohuzial mavam casto problemy:( teraz sa ale dobre drzim uz od septembra klop klop
ďakujem ti veľmi....som bola úplne znepokojená...ale päť dní je dosť...ešte že si mi to napísala. Toto som ani nevedela. ĎAKUJEM...si zlatá
jasne nemusis sa znepokojovat vsetky vaginalne cipky takto vytekaju! :) niektore menej ine viac.
ta jedna caneste tabletka co si pouzila vyteka veru dost aj dost dlho cca 5 dni... postupne menej a menej , nestresuj sa:)