Nezvycajne tvrde prsia..

Príspevok v téme: Nezvycajne tvrde prsia..
lala3

Ahojte, mam taky nezvycajny problem. Vzdy pred svojimi dnami sa mi zvacsia prsia a mam ich citlivejsie a take tvrdsie. Ale teraz som po svojich dnoch cca 2 tyzdne, a prsia sa mi zase zvacsili a stvrdli ako ked to mam dostat :/, pri tom sa mi zvacsia tak 4 dni pred dnami. Nevie mi niekto poradit? Vo pred dakujem

fuzik

@lala3: napíšeš nám ako to dopadlo? Boli by sme veľmi zvedavý, vzhľadom na to, že to tu nebolo spomenuté.

Ďakujem

Nina18

0vendy,už ti tá bolest ustupila?mám podobny problém už pomaly týžden a o 5dni mám dostat menzes ale doteraz take nebolo...

0vendy

ahoj lala3, mam podobny problem, ale nebola som sexualne aktivna a stvrdnute mam jedno prso a na dotyk to dost boli a druhe boli menej, tiez sa to zacne pred menzesom, a aj ked idem po schodoch, tak to boli , ja som bola nedavno aj na vysetreniach,ale su to vraj len zvacsene mliecne zlazy

zuzula12

To iste - tvrde a bolave prsia, zvacsene asi o cislo. Po dovolenkovych radovankach to preslo ... Uz som tu raz mala takuto temu, a vsetci ma vysmiali, ale ja viem, ze sex na mna funguje takto ...

lala3

zuzula12

nodalo by sa povedat aj ze hej :) bola som tyzden choda, tak sme si to s priatelom vynahradili. A co si presne mala ty?

zuzula12

A nemala si ovela aktivnejsi sexualny zivot posledne dni ako inokedy? Budete sa mozno smiat, ale ja som na sebe taketo zmeny zbadala pocas dovoleniek ...