Som plocha

Príspevok v téme: Som plocha
XxmomoxX

Nazdaar ženy!
Mám taký problém,že som strašne "plochá".Veĺmi ma to trápi,pretože všetky moje kamošky nosia výýstrihy a maju krásne plne poprsie.Aj keby som si dala nejaké to tričko dala,velmi ma trápi velmi chudi dekolt s vyrážkami.Inak mám celkom normmálnu postavu.Možno by som na to mala kašlat,ale citila by som sa velmi nesvoja.
Dik za všetky odpovede

mima.0

Ludia, nič na to nepomáha, jedine plastika a hormonálna antikoncepcia môže trošku zväčšiť prsia, no je to samozrejme dočasné. Okrem toho tehotenstvo, prípadne pribrať no vtedy sa zväčšíte všade. No v tvojom prípade kvôli veku nepripadá do úvahy ani jedna z možností.

Agnes999

a ake prsia chces mat v 13-tich? preco by si kvoli tomu mala stracat kamaratky, co je to za blbost, to kvoli tomu, ze mas male prsia si horsia kamaratka? ja z vas niektorych zasnem ake "problemy" riesite! porozpravaj sa o tom s mamou!

olivienka

robíš si srandu? to sa kamarátky vyberajú podľa vyvinutosti hrudníka? alebo by si sa vážne trápila pre kravy, čo by sa s tebou prestali kamarátiť, lebo máš malé prsia? aaaaa....
pozri, ja som v 13 mala ledva kdesi čosi a bola som za to rada. nebola som úplne plochá, ale baby, čo mali prsia trocha väčšie než priemer, boli akurát terčom debilných chalanských pubertiackych poznámok. inak mi prsia rástli až hádam do 18. a potom som o 2 roky neskôr dosť pribrala a to bol ešte len rast :D takže to prosím nerieš, máš na to ešte kopu času. ak budeš mať 20 a stále žiadne prsia na obzore, môžeš to riešiť plastikou alebo čím. ale dúfam, že dovtedy pochopíš, že na tom nestojí a nepadá svet...

wiiis

Mam podobny problem , nosim podprsenku ale mam to oproti nej velmi male... Este sa mi vyvijaju , ale potrebujem radu , ako si ich co najrychlejsie zvacsit bez plastyky a drahych liekov , lebo sa pri spoluziackach citim trapne.Ps: podprsenku nosim uz dlho a kebyze si ju dam dole , bude tam obrooooovsky rozdiel a stratila by som vela kamaratok... Ach pomooooc , strastne ma to trapi
(Mam 13)

XxmomoxX

Dík všetci:)
Mne ani tak nevadia moje malé prsia,ale moj hrudník chudý.Nuž čo narobím:)Komu sa nepači,nech nepozera:D

mate59

Tvoje kamošky po odkojení by radi s tebou menili.Chlapi síce kukajú radi po prsnatých,ale najkrajšie prsia sú také,akurát do dlane.A vôbec si nerob starosti,pušapka vyrieši.

lucijaaaaa

aj ja som plocha,..ale musis sa nucit pacit sa sama sebe,.. mne to problem nerobi vobec,.a vo vztahoch uz vobec nie,.. :)