Zdravím. Mám taký menší problém. Keď sa mi postaví, tak si nemôžem úplne stiahnuť predkožku, asi len do polovice žaľuďa, a aj to ma bolí keď si ju sťahujem. No newiem prečo?
Nedokážem stiahnuť predkožku!
pitbul201
a co???? -treba ti pomoct stiahnut???
Neverim obcas,ze aj niekto taky sa dokaze najst na svete.
ahoj chsel by som poradit. ked sa my postavy tak nemozem stianut predkosku pri zaludi to mam spojene
odstrihnni si ho celeho a mas po vtakovi naco ti je vtak hehehe
Jestli chceš, mám jednoduchý, odzkoušený a 100% funkční návod. Já si na něm cením to, že roztažení předkožky je trvalé. Napiš mi na: karelk1@seznam.cz
pre Ga a prosím ťa aký je tvoj e-mail ??
jofik
si pekny humusak a ta chudera co s tebou spava detto
jofik, zasexovať zasexuješ, ale aká je tam hygiena? žaluď treba umývať dennodenne pri stiahnutej predkožke. treba skúšať sťahovať pod teplou vodou, ak to nepôjde, tak navštíviť urológa. a keď už raz pôjde pretiahnuť, treba dodržiavať každodennú hygienu, aby sa nevrátil predchádzajúci stav.
ja mam presne to iste a mne to nevadi...Nepretiahnem uplne predkozku a aj tak si zasexujem.Ja uz to neriesim.
tixo - ak sa ti to do 2-3 týždňov nepodarí dať do poriadku,zdôver sa otcovi,obriezka nie je nič komplikované,robia to aj ambulantne,nemusíš ležať v nemocnici a nebolí to, lebo dávajú injekciu.Vážne nemusíš mať strach,a okrem toho, muž po obriezke dlhšie vydrží v sexe.Ale nenechávaj to nevyriešené,sú z toho len problémy,tak usilovne preťahuj!