vie mi niekto poradit, kde by som mohla kupit kokosovy olej za dobru cenu? som z presova
kokosovy olej
dobra vila:)
-odkaz odstránený-
to www tam nesmies davat ak to nechce zobrat:)
admin to zrejme zatrhol:)
Jaaaj, no ako opisať správnu vôňu... :D No vonia normalne, za kokosom, to tak vonia... na zjedenie :-)
Na vlasy si ho tiež davam spolu s maskou na vlasy pripadne, ja si davam ešte citron, v pohode možeš aj žltok, ale olivový olej by som už nedavala, ten nie je velmi vhodný do vlasov, lebo ma velke molekuly.. a nedostane sa do vlasu.
-odkaz odstránený-
Hmm, no link vam sem teda asi nepostnem. Preco to nejde?? :-O
Zo stranky bioshop sk, tak neviem, este sa povrtam :)
Tak toto je sranda :D. Zrovna si po nete hladam kokosovy olej, lebo v lekarni ho nemali, ani nevedeli presne, co to je, hm a ze nazriem sem, ci tu niekde nie je tema tomuto venova a buuum rovno prva na ploche :D.
Ja som nasla tento link, kde ho maju na sklade
-odkaz odstránený-
V dalsich dvoch bol vypredany, ale tie mali aj ine obaly, tak ja neviem, ci sa niecim lisia a ktory by bol ten najspravnejsi :-/.
Vy mi niekto povedat ako presne sa uziva na vlasy??? Mozem ho zmiesat aj so zabalom, co si bezne davam? (zltko+med+olivovy olej).
Inac, k tej arome. Ako som vetrela stranky, tak tam bolo nejake forum, kde tiez pisali, ze pravy kokosovy olej nie je az taky vonavy, praveze moze mat ostru vonu, ale nie v tom zmysel, ze dobru. Tak teda neviem.
a aku ma mat podla teba silnu vonu? Asi nepouzivas kokosovy olej.
Denz, zase si tu? :-) Počuvaj, su kokosaky ktore vôbec nevoňaju, nijak a tie nie su panenske.. tie čo voňaju za kokosom, samozrejme to citiť, že to nie je umela vôňa su čiste panenske, prve.... Furt musiš dačo vymyslieť.
A tie čo nevoňaju, tak citiť, že nie su až tak kvalitne a ani tak chutne neboli.
mirka mam ho 180sk bio majak a je ho tam 500mg
llullu-to si kde pocula???
zaujimave uvazovanie......ak ma raz nejaka latka v 100% koncentracii urcitu silu vone,zrejme tazko moze voniat bez vonnych prisad este viac.