Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kokosovy olej

lluullu

vobec nie, v BA ho viem zohnat v kazdom BIOobchode, v auparku som si tiez kupila, avione, dubravke, karlovke, starom meste, ja s tym nemam problem, aj vyber maju:) aj za dobre ceny...

Help

Ja som to zhanal asi mesiac:DD
v lekarni nula bodov....tiez na mna pozerali ako na blazna a v tom obchode ho tiez dlho nemali.....,ale som tam chodil raz do tyzdna a vzdy som sa nan pytal a vcera ho mali:)))
Pouzivame ho vsetci na pokozku a tvar a mne tiez chuti:DD
Ale snazim sa ho nezozrat:)))
V Blave je obrovsky problem ho zohnat....no podarilo sa mi:))

dobra vila

Help, ten moj drahsi ma 340ml, ak sa nemylim... Ja si ich ale musim objednavat z netu, tuto u nas (nie som z BA) som sa s tym este nestretla :-/. Pytala som sa akurat tak v lekarni a tam na mna pozerali ako puk, tak to som sa dovtipila, ze nie som na spravnej cest :D.
Ale tvoj popis sedi aj na moj, naco ho pouzivas? :D
Ja si ale nemozem pomoct, mne tak chuti... Dam si za drobnu lyzicku, ale pride mi to tazke, viac si nedam, bude mi blbo :D

Help

Panensky kokosovy olej-BIO (lisovany za studena,prve lisovanie,neparfemovany,nebieleny,nedehydrovany RAW),vonavy olej ziskany z cerstvej duziny BIO kokosovych orechov bez tepelnej upravy.Ma lahodnu chut a vonu,neobsahuje cholesterol.Posobi proti virusom,bakteriam a plesniam. Atd.
Kokosol nativ.
Bio planete.

Help

dobra vila- no ja som kupil v auparku Bio Planete a je dokonaly kvalitou:)
V bio obchode.:)
200ml. za 8,15 eur cca .
Odporucam:)

dobra vila

Ahojte,
davam vediet, kedze mne tu vela ludi neodpovedalo, tak aby ste mali ako taky prehlad :P.
Ja som si nakoniec objednala dva kokosove oleje, z Biomajaka - jeden ten lacnejsi za tusim 6 eur, co vyzera ako vo flaske tatarskej omacky :D a ten druhy Tropicai za 11 tusim.
Ten lacnejsi nema absolutne ziadnu vonu, pouzivame ho iba na nateranie pokozky. Ten druhy, drahsi, ma taky nadych vone kokosa, jemnejsi ale intezivny, mnaaam. Ten pouzivam na vlasy, ale sem-tam si z neho normalne aj zobnem :D. Nemozem si pomoct, mam strasne rada kokos. V tom hustom zoskupenstve je este lepsi ako v tekutom, vtedy je to taky typicky olej, takto ako krem :D :D

dobra vila

Baby, a neviete aky je rozdiel medzi tymi kokosovymi olejmi vyrobenymi v rozlicnych krajinach? Zatial som nasla indiu, sri lanku a filipiny a ten Nobilis - to neviem kde bolo vyrobene. Lebo co stranka, to ina vyroba a ja jednoducho neviem!
Ja pozeram skor tie drahsie, teda nie tie do 5 eur, ale take tie od 200 ml, co su aj tak lepsie charakterizovane, pomoc! Poradte uz, co ste mali :-/

Lyzicka, vidis, to je super otazka!! Ale tak oleje maju urcitu dlzku spotrebovania, tak to by uz bola drzost, kebyze poslu taky, co do roka zijde :-//