Zdravím. Na konci decembra 2009 ma - pobolievať nie je správne slovo - začalo akoby nadúvať v pravom semenníku. Po pár dňoch som navštívil urológa. Pravda, bol som trochu hanblivý, takže žeby to bolo 100%tné vyšetrenie, to nie, ale prehmatal (nič nenahmatal)mi aspoň sčasti semenníky, ultrazvuk takisto nič nenašiel, a zobral na odbery aj markery, či ako sa volajú tie na zistenie potenciálnych rakoviných buniek, výsledky boli všetko v poriadku. Ani po 2 mesiacoch ma to celkom neprešlo. Vôbec nejde o akútnu bolesť, nezväčšuje sa, skôr je to také cítenie (nadúvanie), akokeby som tam niečo mal, a pritom tam podľa lekárskeho nálezu nič nie je. Mám 17 rokov. Môže to nejako súvisieť s pohlavným dospievaním? Urológ pozeral aj semenník, že by bol výrazne zväčšený (hoci trošilinka väčší je) alebo v polohe \"nad\" nepovedal...Čo to môže byť? Už nemám odvahu zase za ním ísť (iba keby sa mi stav rapídne zhoršil), akú domácu liečbu mám skúsiť?
Pravý semenník
Nie je to určite iba pred spaním. Ani sústavne nie je správny termín. Vieš, keď sa na to nesústredím, nepociťujem to, resp. to asi nevnímam. No napríklad teraz, keď píšem, to občas cítim. Niekedy aj keď si dám obtiahnuté rifle, respektíve slipy, vtedy ma tak viac "reže"...
Pocitujes to sustavne???
Ci vacsinou pred spanim?